"Ameriky"
Pravidla fóra
Prosím opravte si obrázky které se špatně zobrazují nebo jsou nefunkční. Jinak budou z příspěvků odstraněny administrátorem.
Prosím opravte si obrázky které se špatně zobrazují nebo jsou nefunkční. Jinak budou z příspěvků odstraněny administrátorem.
Re: "Ameriky"
Jak se mi vždy líbí tvoje fotky, tak zde ta žlutá vůbec nevyznívá a je strašně mdlá (možná přesvícená)...
foto z MO
model to je pěkný
foto z MO
model to je pěkný
Sbírka modelů Citroën
Fakt to nebylo jednoduché. Ideální by to bylo postavit na tmavé pozadí, ale nic tak velkého tmavého nemám, tak jsem to zkoušel na bílém. Přesvícené to není, podívej na to bílé pozadí, že vůbec není bílé, na modelissimu to mají evidentně podsvícené, to pozadí je už úplně středně šedé. Možná jsem to měl taky ještě více zatmavit, ale už mi to přišlo nepřirozené. Ta jejich fotka je zase výrazně zkreslena do studených odstínů. Každopádně jsem musel dělat úpravy na vyšší barevnou sytost, neboť to bylo úplně vyblité, no taky nejsem nadšený...
Vím že žlutá a černá se blbě fotí i třeba lakuje, ale ten model pak nevynikne a promiň - trochu mě z fotek působí jak slepený plastikový model...
Sbírka modelů Citroën
Jo, chápu, jako nenalakovaný plastikový model z béžového plastu. No, pokusím se stím ještě něco počítačově udělat. Zkusím protisvětlo atd...
něco jako zde:
vím že to třeba taky není na 100%, je to dobře nafoceno a model je také žlutý
vím že to třeba taky není na 100%, je to dobře nafoceno a model je také žlutý
Sbírka modelů Citroën
Tak už jsem to trochu upravil, snad je to lepší.
PS: Ty dvě žluté na tom Montclairu a Park Laneu jsou ale dosti odlišné...
PS: Ty dvě žluté na tom Montclairu a Park Laneu jsou ale dosti odlišné...
Dvojice z roku 1958 + pár detailů :
BUICK Limited Convertible a Riviera Coupé
A další foto ZDE : http://s100.photobucket.com/albums/m5/D ... 2QQtppZZ20
BUICK Limited Convertible a Riviera Coupé
A další foto ZDE : http://s100.photobucket.com/albums/m5/D ... 2QQtppZZ20
Corvette C4 1986..
s dobovým prospektem..
vzdálení příbuzní..
s dobovým prospektem..
vzdálení příbuzní..
Aby nám to tady v sekci Amerik úplně neosiřelo, přidám ještě pár podrobnějších fotek
NASH Ambassador Golden Airflyte Sedan (1952)
NASH Ambassador Golden Airflyte Sedan (1952)