modely Davis & Giovanni
-
Re: modely Davis & Giovanni
Další model od Davis & Giovanni.
Tento je z jejich nové řady Miniature Specials.
SVR Ferrari 458 Italia, F1 met. red
Tento je z jejich nové řady Miniature Specials.
SVR Ferrari 458 Italia, F1 met. red
trafil si klincek po hlave, ten je naozaj nadherny
-
Mně se taky moc líbí.
D&G dělá zajímavé modely, většinou takové, kreré žádná jiná firma nedělá - různé verze od Novitecu, Hamannu nebo i SVR.
Ikdyž podobný model SVR 458 Italia dělá už nějaká další, nová firma. Jmenuje se AIMS.
D&G dělá zajímavé modely, většinou takové, kreré žádná jiná firma nedělá - různé verze od Novitecu, Hamannu nebo i SVR.
Ikdyž podobný model SVR 458 Italia dělá už nějaká další, nová firma. Jmenuje se AIMS.
-
Tak konečně jsem si našel trochu času, abych nafotil další model.
Je to McLaren MP4-12C GT3 Presentation Version 2.
Model D&G z řady M.S. (Miniature Specials).
Je to McLaren MP4-12C GT3 Presentation Version 2.
Model D&G z řady M.S. (Miniature Specials).
krasny prirastok, beries z miniwerks.com? alebo z ebay? Ak z miniwerksu tak kolko je postovne?
-
Díky. A už brzy by měl dorazit ten McLaren od úpravce Wheels And More. Už se nemůžu dočkat.
Já ty modely beru přímo z Miniwerks. V shopu jsou o něco málo levnější než z eBaye kvůli těm jejich poplatkům a navíc mi Mike dá nějakou slevu, protože u něj nakupuju.
Poštovné do ČR je, jestli se nepletu, 25 USD. Clo vyřizuje Česká pošta, takže dostanu balík až přímo domů. Zajímavé je, že někdy musím zaplatit celní poplatky a poslat jim dokumenty o platbě, atd. a jindy zase ne.
A samozřejmě, když se ti povede našetřit třeba na 2 modely, tak ušetříš na poštovném.
Já ty modely beru přímo z Miniwerks. V shopu jsou o něco málo levnější než z eBaye kvůli těm jejich poplatkům a navíc mi Mike dá nějakou slevu, protože u něj nakupuju.
Poštovné do ČR je, jestli se nepletu, 25 USD. Clo vyřizuje Česká pošta, takže dostanu balík až přímo domů. Zajímavé je, že někdy musím zaplatit celní poplatky a poslat jim dokumenty o platbě, atd. a jindy zase ne.
A samozřejmě, když se ti povede našetřit třeba na 2 modely, tak ušetříš na poštovném.
to ano pokial je postovne aj pri 2 modeloch rovnake. 25 usd sa da este uniest. myslel som ze to bude okolo 40 usd
-
Tohle je jeden z mých nejoblíbenějších modelů.
Lamborghini Countach LP5000QV "Veloce Version"
Lamborghini Countach LP5000QV "Veloce Version"
Naposledy upravil(a) marinzbrna dne 16 črc 2012, 22:56, celkem upraveno 1 x.
pekny vyzera kvalitne prepracovany
-
Díky. Kvalitou je na úrovni modelů Make Up.