Porovnání modelů
Pravidla fóra
Prosím opravte si obrázky které se špatně zobrazují nebo jsou nefunkční. Jinak budou z příspěvků odstraněny administrátorem.
Prosím opravte si obrázky které se špatně zobrazují nebo jsou nefunkční. Jinak budou z příspěvků odstraněny administrátorem.
Re: Porovnání modelů
Hmm, tak to si radši McLarena koupím od CMC. I když mám k tomu autu trochu podivný vztah, jeden McLaren totiž stává před jistým zábavním podnikem blízko centra města... Což nedělá zrovna Mercedesu a McLarenu dobrou reklamu... Jsem toho názoru že u těhle drahých vozů by si firmy měly ověřovat kdo si to kupuje, jako se to dělalo dřív... (Konec OT).
Co se Reventonu týče zde máte porovnání resiňáku od MR Model s AutoArtem : http://forums.project118.com/viewtopic.php?f=1&t=8132 Nevychází resin z předprodukčního vozu ? Zadní světla jsou jiná...
Co se Reventonu týče zde máte porovnání resiňáku od MR Model s AutoArtem : http://forums.project118.com/viewtopic.php?f=1&t=8132 Nevychází resin z předprodukčního vozu ? Zadní světla jsou jiná...
To Sva 57:
Tak co Sváťo, postavíš je ve vitríně vedle sebe, nebo to nepůjde?
To PC CZ:
Naprostý souhlas, zvláště v České republice a dalších méně civilizovaných východních zemích by bylo dobré neprodávat tyhle auta těmto individuím. Ale hold prachy jsou prachy.
Sakra, ten AA je ale dobrý
U resinu by člověk čekal ještě o nějakou úroveň vyšší zpracování, lícování, hrany, spáry atd. Ale kde že, AA je podle mě minimálně stejně kvalitní a ještě to umí otvírat.
Těch rozdílu tam je víc, asi to fakt bude nějaký předsériový kus, i ta kaplička přístrojů v interiéru, trošku jiný design kol...
To PC CZ:
Naprostý souhlas, zvláště v České republice a dalších méně civilizovaných východních zemích by bylo dobré neprodávat tyhle auta těmto individuím. Ale hold prachy jsou prachy.

Sakra, ten AA je ale dobrý

Těch rozdílu tam je víc, asi to fakt bude nějaký předsériový kus, i ta kaplička přístrojů v interiéru, trošku jiný design kol...
Pokud neotevřeš kapotu od motoru,tak to může ve vitríně vedle sebe státDali.B píše:To Sva 57:

Asi jo, ale každopádně díky za srovnání, já do něj nepůjdu, vystačím si s Coupé od CMC.
Přitom ten resiňák stojí o pět litrů víc... Kupodivu minimálně jeden se prodal. Krom toho dělají ještě Alfa Romeo 8C nebo jak se ten krásný retro-sporťák jmenuje. Škoda že ho nikdo nevyrábí,kromě Burraga a této drahé firmy ale s Burragy jsem skončil už před lety... Dražší je už snad jen Rolls Royce od Exota (?) U AA mne nadchly funkční písty zvedáni kapoty, to je prvek který jsem u modelů dávno postrádal... Proto mne docela udivilo jak tu někdo psal že AA stagnuje a jeho kvalita je měřitelná s Minichampsem. Řekl bych že toto tvrzení je dosti vzdálené pravdě, dnes jsem krom Reventóna viděl i překrásnou "911" '64, zde na fóru hodně probírané historické Lambo a konkrétně u toho Porsche mi spadla čelist... Minichamps dělá hezké čtyřicet trojky ale osmnáctiny nic moc, i když třeba pro Bentleye mám slabost, je pravda že sedačky jsou plastové ale mě se líbí...
Jo, to jsem byl já. Ta kvalita tak osciluje. Třeba teď MB McLaren SLR od Minichampsu asi není zrovna úžasný, naproti tomu třeba Audi 90 Quattro je skvělé, když jsem to psal měl AA jako novinky Diablo 6.0 nebo Viper Coupé, což opravdu nebyly zrovna povedené kusy.PC CZ píše:... Proto mne docela udivilo jak tu někdo psal že AA stagnuje a jeho kvalita je měřitelná s Minichampsem. Řekl bych že toto tvrzení je dosti vzdálené pravdě, dnes jsem krom Reventóna viděl i překrásnou "911" '64, zde na fóru hodně probírané historické Lambo a konkrétně u toho Porsche mi spadla čelist... Minichamps dělá hezké čtyřicet trojky ale osmnáctiny nic moc, i když třeba pro Bentleye mám slabost, je pravda že sedačky jsou plastové ale mě se líbí...
Asi jsi byl ve Foxu, že jo. Díval jsem se teď na jejich e-shop. Ach jo, zase tam nabízejí jako novinky výprodejové modely. To, že všude v Evropě stojí 40 euro a na Foxu je nabízejí za 2.300 Kč bych ještě pochopil (kšeft je kšeft), ale prezentovat to navíc jako novinku

Tady ještě foto SLR od CMC a PMA
...jsem stejného názoru........Proto mne docela udivilo jak tu někdo psal že AA stagnuje a jeho kvalita je měřitelná s Minichampsem. Řekl bych že toto tvrzení je dosti vzdálené pravdě
Já ne,
až udělají pro mě WRC model co má otevírací dveře a kapotu řeknu ano pokrok, ale na Xsaře to nebylo, za 3 roky a hle nová C4 WRC opět uzavřená, vždyť to má i to Solido, Motorama to má otevírací i se zadními dveřmi v 1/24...
až udělají pro mě WRC model co má otevírací dveře a kapotu řeknu ano pokrok, ale na Xsaře to nebylo, za 3 roky a hle nová C4 WRC opět uzavřená, vždyť to má i to Solido, Motorama to má otevírací i se zadními dveřmi v 1/24...
Sbírka modelů Citroën
AA DieCast Resin Hybrid Edition, to je věc, kterou jsem dosud nepochopil a už asi ani nepochopím. Já se nechal 1x napálit, neuvědomil si, že Viper Competition Coupé je Body Shell a dodnes se té potvory nemůžu zbavit.