Co chystáte? (aneb co je na cestě)

Pravidla fóra
Prosím opravte si obrázky které se špatně zobrazují nebo jsou nefunkční. Jinak budou z příspěvků odstraněny administrátorem.
Odpovědět
BaRT
Site Admin

Re: Co chystáte? (aneb co je na cestě)

Příspěvek od BaRT »

Jedině tak se musí na krizi
Sbírka modelů Citroën

PC CZ

Příspěvek od PC CZ »

Chystám se na Reventona od AutoArtu. Zatím ale nevím kdy... Už jsem si dlouho nic nekoupil. Měl bych dotaz-není ze sběratelských důvodů nevýhodné kupovat modely přes net ? Vždyť mohou mít tu větší tu měnší estetickou vadu,není lepší si je "ohmatat" na kamenné prodejně a vybrat best of the best ?

lazard

Příspěvek od lazard »

Měl bych dotaz-není ze sběratelských důvodů nevýhodné kupovat modely přes net ? Vždyť mohou mít tu větší tu měnší estetickou vadu,není lepší si je "ohmatat" na kamenné prodejně a vybrat best of the best ?
Zijeme v dobe spechu a chudoby a jen ti nejbohatsi si mohoou dovolit cekat, az prijdou modely do obchodu k nam a ohmatavat je.

sva57
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sva57 »

PC CZ píše:Chystám se na Reventona od AutoArtu. Zatím ale nevím kdy... ?
Moc dlouho ale neváhej,jelikož AA už ho nemá skladem a jak se vyprodá v shopech,tak pak na Tebe zbude Reventon akorát od Monda,nebo Bburaga ;)

Dali.B
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dali.B »

PC CZ píše:Chystám se na Reventona od AutoArtu. Zatím ale nevím kdy... Už jsem si dlouho nic nekoupil. Měl bych dotaz-není ze sběratelských důvodů nevýhodné kupovat modely přes net ? Vždyť mohou mít tu větší tu měnší estetickou vadu,není lepší si je "ohmatat" na kamenné prodejně a vybrat best of the best ?
Jasně, že je lepší si je ohmatat, u novinek bych to vůbec neřešil a kupoval jednoznačně v kamenném obchodě. Na různých zahraničních shopech má význam kupovat slevněné modely, různé výprodeje, kde je pak cenová relace podstatně nižší než u nás. Ale ne u všech modelů je možno čekat na výprodeje, např. u Reventonu se tak asi nikdy nestane a spíše se vyprodá a nebude.

sva57
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sva57 »

Z ebaye Koenigsegg od AA
Obrázek

lazard

Příspěvek od lazard »

Z ebaye Koenigsegg od AA
Svato, ten CCX od toho jednoho predejce uz je ne Ebay pres 2 mesice (v obou barvach). Porad je to ale pouze predobjednavka. Hned jak se tam tehda objevil, tak jsem prodejci psal, kdy model bude. Odpovedel neurcite, ale vyzadoval okamzitou platbu, pry aby mohl dat tu jeho snizenou cenu. Nastesti jsem ho od neho nekoupil, protoze uz bych 2 mesice byl bez $$$ a bez CCX. Udajne realisticky ma model byt az okolo vanoc.

sva57
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sva57 »

jj-uvidíme kdy to bude,mě psal ,že snad už v říjnu.

PC CZ

Příspěvek od PC CZ »

Tož pro Reventóna si dneska jdu. Opravdu už je Out of Production ? Já jsem pochopil že pouze není určený pro USA a Kanadu (within USA and Canada) Jako ne že by na tom záleželo, dneska si ho koupím ale zajímá mne to... Nějak nevěřím že by takovouhle hitovku ÁÁčko vydalo jednou a pak šlus... Krom Burraga a Mondo Motors (od Monda mám čtyřicet trojku za osmdesát korun a až na zrcátka je pěkná) se prodává ještě resiňák,mají ho v Černé růži ale ten stojí sedmičku...

Reventóna každopádně musím mít ve sbírce, neboť hned jak jsem to auto uviděl jsem pochopil že a) 1/1 ho budu mít asi stěží b) ihned jsem ho začal od AA vyhlížet. Je to zajímavé vozidlo, nedá se vlastně říci jestli je krásné,spíš bych řekl že to auto působí "ZLE" asi jako superstíhačka Lockheed F-22A Raptor, z něhož si prý konstruktéři u Lamborghini vzali inspiraci... Docela mě zaujalo že AA začal u svých modelů dělat pneu-písty zvedání kapoty ale nevím jestli je to jen fake,nebo je to kovové... Nemáte někdo tušení kdy má být ten Koenigseeg a hlavně Cadillac Eldorado 1956 ? Tohle auto miluju už od dětství...

Dali.B
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dali.B »

To jsi pochopil špatně, to znamená že je ještě dostupný v USA a Kanadě. Ta forma nevydrží nekonečný počet modelů a jestliže Reventona všichni chtějí, tak se rychle rozprodá, pak by museli u AA udělat třeba reedici s novou formou. :?:
Cadillaca si zmatím můžeš koupit 1959 series 75 od Precision Miniatures. ;)

Odpovědět

Zpět na „Sběratelské modely 1/18“