NEOmodels Škoda 110R

Odpovědět
carabo

Re: NEOmodels Škoda 110R

Příspěvek od carabo »

No to je zaujímave, hlavne ten dátum. Model ale ešte stále nie je v predaji. Asi sa čaká až abrex vyrobí svoju 110R a až potom sa dostane von aj Neo.

FKS

Příspěvek od FKS »

Na http://skoda-virt.cz/cz/forum/skodovky/ ... odel-s120/ se píše, že NEO bude dělat Š 110R i v červené barvě:
"110 R od NEO models sa zatiaľ nepredáva a nevie sa, kedy sa začne, ale vyrobené už sú. Mám ich katológ, ohlásená je ešte aj v červnej farbe."
Otázka je, jestli se tento model vůbec u nás dostane do prodeje, když je ten problém s licencí...

Karlosek

Příspěvek od Karlosek »

Možná tu červenou vyrobili pro Model Car World jako limitku.

FKS

Příspěvek od FKS »

Na MCW prodávali červenou Š 110 R od Nea?

Karlosek

Příspěvek od Karlosek »

No zatím ne, ale Neo pro ně vyrábí různé limitky, které se liší barvou od běžné produkce.

Paganini
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Paganini »

Mně psali z NEO models, že bude druhá série eRka v jiné barvě, ale to bylo ještě před tím než se zadrhl prodej, firmě NEO bych doporučil ke spolupráci jednu firmu v Maďarsku, tuším že se jmenuje MF cars...:-)

carabo

Příspěvek od carabo »

Žiadna spolupráca by nebola, ak by Abrex pohol kostrou (staršie typy značky škoda) aj keď ňou hybe dosť čo sa nových modelov týka mohola sa už Rka predavať jak od Nea tak aj Abrex. Ale hold Abrex sa posťažuje, Škoda potom nedovoli a zberateľ je ten čo zúri a nevie sa dočkať. Zopár foto po výmene kolies za abrexacke. Mne na Neu najviac vadia tie biele prúžky na pneumatikách. Tie mal len koncept a ten mal aj iné predné čelo a novodobé úpravý veteránov to môžu ešte mať inak si tie biele prúžky na Rkách nepamätám. Tak som si ich zamenil. Teraz sa mi to vidí lepšie.

(nefunkční link odstraněn adminem)

Speed

Příspěvek od Speed »

Nádherné séria fotografií, klobúk dolu.
Tie kolesá by som asi nechal pôvodné, jednak tým model nič nestratí z hodnoty (a tíško poznamenám že model Nea nemáme práve kvôli Abrexu a nasadiť naň práve Abrexácke kolesá by som nazval úderom pod pás, ale to iba srandujem:)

carabo

Příspěvek od carabo »

Vďaka za pochvalu. Dosť dlho som na nej nič nerobil len stala v poličke a obdivoval som ju. Len čím dlhšie som na ňu čumel tým viac mi vadili tie pružky. Neviem čo bolo predlohou Nea ale ak by vedeli,že tie pružky tam nepatria tak by ich tam nedali. Najpr som chcel len vymeniť pneumatiku len to nešlo lebo su rozdielne disky aj pneumatiky, teda sú inverzne, Neo ma pneumatiku v dražke a Abrex ma pneumatiku natiahnutu na takej obruči. No podľa mňa teraz vyzerá realnejšie, lepšie.

kamikaze

Příspěvek od kamikaze »

Velmi pekna Diorama - ako živa, krasna nostalgia ;)

Odpovědět

Zpět na „Sběratelské modely 1/43“