Editions Atlas Collections 1:43
Re: Editions Atlas Collections 1:43
Pekná dioráma, aj ten Garant.
Naskočilo už niekomu čo bude ako 4. nákladiak?
Naskočilo už niekomu čo bude ako 4. nákladiak?
Ďalšie auto naskočil KRAZ 256 MULDEN.
-
Mi dneska řekli, když sem jim volal, že se mi na mém účtu neobjevilo ještě 3. číslo, a to už je to 5 týdnů od doručení Ify, že jim ještě tyto modely nedorazily, že musím čekat. to samé mi řekli už minulý týden.
Ako pozerám tak poniektorý, už riešite 4 číslo a niekto ešte nedostal ani to druhé, je to cirkus, však ak nemam na sklade ifu, robur tak pošlem to čo prave mám( napr. kraz, liaz) a ak si vedu niejaký ten zoznam klientov tak asi si viem aj poznačiť čo som komu poslal.
Tak som si pozrel svoj účet a ako tretí mi pride Kraz, Robur im asi došiel.
Trochu se divím, že někomu jako druhý prezidentský model došel Renault. Já mám na kuponu jako druhý model Mercedes 300d Landaulet a dárky: sleva 200Kč DVD Mercedes-Benz, pořadač a náramkové hodinky. Jak to máte vy ostatní?
Tiež sa mi dnes objavil na účte KRAZ 256 MULDEN s dátumom faktúry 27.4.2012, teda za 8 dní, takže ak to bude funfovať ako doteraz, dočkám sa ho cca 15.5.2012. Aspoň dúfam
Druhé prezidentské auto je zatiaľ v nedohľadne
Druhé prezidentské auto je zatiaľ v nedohľadne
Divím se taky,ale realita je Renault Fregate,pořadač,hodinky,několik letáků na jiné kolekce,složenka na 499 Czk.
Takovej mr*nik co mají v Atlasu,to se nevidí !!!
Takovej mr*nik co mají v Atlasu,to se nevidí !!!
tak to je super, někdo už čeká čtvrté auto a já stále čekám na Ifu. To je mazec. Nicméně už mi alespoň naskočila ve sledování zásilek. Tak to bude chtít dnes bouchnout šampáňo
To je teda dobrý, někdo to třeba odebírá kvůli matesovi, koupí třeba 10 aut, o který by až tolik nestál a nakonec ho třeba ani nedostane...