Tak slibované menší upravy škodovek 130RS,200RS a Favoritu.Více fotek opět na mých stránkách v sekci ""tématická fota""
Škoda 130RS (kola,zástěrky)
Škoda 200RS (zástěrky,výfuky,zadní světla,přídavná noční světla,zrcátka,stěrače,imitace otvíráni oken)
Škoda Favorit (zástěrky,na č.119 zrcátka)
(nefunkční link odstraněn adminem)
Libore a si si istý, že #49 nemala kolesá strieborné? podľa tejto fotky, aj keď asi nie je priamo zo závodu ich má stireborné -
Podľa tejto sa tiež zdá, že sú strieborné -
Nič lepšie som nezohnal, takže sa rád nechám prípadne poučiť
Škoda 1:43 a 1:18, Tatra 1:43, rally 1:43 + srdcovky 1:čokoľvek
EasyDaviD já věděl,že se někdo ozve Fakt si nejsem jistý a to jsem prolustroval dost velkou část internetu.Nevím proč,ale u Vaška Blahny jsou všude kde ty kola jdou z boku vidět jen černobílé foto.Je jasné,že škodovky tam jely dva druhy kol,tyto paprskáče a "límec".Snad ještě jedna fotka
Pomozu vam tieto videa pri rozhodovani? Na druhom videu je vidiet aj obuvanie gum na disk. Ale o moc mudrejsi nie som. Mne to pripada, ze rafiky boli strieborne a luce zlate (alebo spinave).
Nie som z nich o moc múdrejší, no ak som dobre videl, tak len potvrdili to čo som podľa fotiek vypozoroval - #44 a #54 mali strieborný límec + "zlatý" stred , alebo boli "celozlaté". No pri #49 si nie som úplne istý - viď druhé video čas 1:21 a 1:31 - vyzerajú byť celostrieborné - no môže to byť aj špinou na nich alebo kvalitou nahrávky. Ale musím uznať, že tie "celozlaté" vyzerajú na 130 RS krajšie
Škoda 1:43 a 1:18, Tatra 1:43, rally 1:43 + srdcovky 1:čokoľvek
Díky pánové za pochvalu Jinak jak píše David u 44 a 54 tyto paprskáče byli celozlaté,ale u Vaška opravdu přesně nevím.Kdyby jste ještě něco odhalili dejte vědět,není problém ty kola přemalovat