Editions Atlas Collections 1:43
Re: Editions Atlas Collections 1:43
Garantov jazdilo u nás mnoho a rôznych
Ja jeden garant stretam skoro kazdy den uz asi 35 rokov. Ale asi je nepojazdny, lebo stale stoji na tom istom mieste
Tak IFA je uz doma. Model bez chyby. Krabica vsak prisla otvorena,chyba DVD a model je bez zlavy za plnu cenu.
DVD je bonus, ktory nedostali vsetci. Zlava takisto. Ak ti tieto bonusy neslubili v letaku pri Tatre, tak ti ich pri Ife nedali.
Na slovensku je to tak, že objednávky cez (nefunkční link odstraněn adminem) sú bez bonusu a bez zľavy s tým, že pokiaľ nie je odber zrušený, atlas automaticky posiela ďalší model bez objednania. Mne ho poslali napriek tomu, že som mailom zrušil objednávanie a oni zrušenie potvrdili. Po telefonickom vyjasnení situácie, kde mi operátorka tvrdila, že k omylu došlo tak, že presne v čase zrušenia objednávky bol balík odoslaný (podotýkam, že zrušenie bolo mesiac pred doručením balíka, ale atlas skúša...), som odniesol balík naspäť na poštu a po dohode s poštárkou som ho dal vrátiť ako neprevzatý - aby som neplatil poštu.
Naproti tomu pri objednávke cez kupón, prípadne cez http://www.order-atlas.com/directOffer/index.do bola ponúknutá možnosť neplatiť T148 a Ifu zobrať so zľavou a bonusom (CD). K ďalšiemu odberu bolo nutné poslať v návratkovej obálke kupón špeciálnej objednávky.
Ešte jeden rozdiel. V prvom prípade posielali nesklopné tatry a v druhom sklopné.
Naproti tomu pri objednávke cez kupón, prípadne cez http://www.order-atlas.com/directOffer/index.do bola ponúknutá možnosť neplatiť T148 a Ifu zobrať so zľavou a bonusom (CD). K ďalšiemu odberu bolo nutné poslať v návratkovej obálke kupón špeciálnej objednávky.
Ešte jeden rozdiel. V prvom prípade posielali nesklopné tatry a v druhom sklopné.
Hnedka jak jsem dostal Tatru, okamžitě (druhý den) jsem se dotazoval na Ifu - slevu, ukončení série atd. Neměl jsem v zásilce nic v tom smyslu : pokud si ponecháte Tatru a budete odebírat dále kolekci užitkových vozidel máte další model za 220,-+79,-(poštovné) a T148 máte zdarma - nic takového. Po tel.dotazu jsem byl ujištěn, že tato cena druhého modelu je automaticky vedená jako SLEVA 200,- tj.299,- (220+79). Můj známej má taky Ifu za plnou cenu 500, já naštěstí kolekci ukončil včas, i když jak je vidět může Ifa klidně ještě přijít. Je vidět, že v Atlasu panuje nehorázný bordel a zásilky odcházejí k zákazníkům bez jakého koliv systému.
Tak s tym celkom nesuhlasim. Ja som objednaval cez zlavovy kod na www.order-atlas.com a aj tak nemam zlavu a ani dvd. Ked som tam telefonoval a nadiktoval zakaznicke cislo tak mi povedali ze mi zlava patri a ifa pride zlavnena,ale neprisla. Budem tam telefonovat este dnes a som zvedavy co mi povedia.rocs píše:Na slovensku je to tak, že objednávky cez (nefunkční link odstraněn adminem) sú bez bonusu a bez zľavy s ...
Takže Ty si tá výnimka, čo potvrdzuje pravidlo
Ale vážne. Podľa toho čo píšeš, len potvrdzuješ ten bordel v atlase
Ale vážne. Podľa toho čo píšeš, len potvrdzuješ ten bordel v atlase
Tak mi IFA dorazila dnes, se slevou, s DVD a za 299Kč.