Editions Atlas Collections 1:43
Re: Editions Atlas Collections 1:43
To lada:Kolik by jsi chtěl za tu Tatru.
tatru co jsem měl navíc už nemám, je prodaná.
Ok.I tak děkuji.
Tak sem si dneska vyzvedl na poště Ifu a je docela hezky udělaná,jen na korbě je trochu ušpiněná od lepidla ale to zas tolik není vidět.Kupodivu je všechno v pořádku,jako cena 299 a i přiložené,slibované dárky. Jen mě mrzí,že tam není jako u kultovek, co bude následovat za 4 týdny v dalším balíku... ale jinak jsem spokojenej.
Mně dneska přišla Tatra,objednával sem cca před měsícem-lístečkem z časopisu, takže přesně nevím. Složenka na 99 jako na letáku,sklápěcí (na čemž bych zrovna netrval ),nějaký vady-čímsi zašpiněné přední sklo,trošku otřepy na čirých dílech,jeden blinkr křivě nalepenej,mírně šmajdavá levá přední guma..
Včera mi přišel Trabant s obytným přívěsem z Německého Atlasu.Cena 4,90 euro a obrovská spokojenost.Zatím jsem neměl čas ho rozbalit,ale jen letmým pohledem jsem zjistil,že má jiné disky kol,než ten z kultovek.
Má naviac farebný a krajší interiér a je prepracovanejší, napr. vetracia mriežka na zadnom stlpiku.....
Tak sem kdyžtak hoď pár fotek jsem na něj docela zvědavej!!!
Tak mi také dnes úspěšně došla IFA. Kvalita dobrá, jen ušpinění plachty lepidlem jak už bylo psáno výše.
Cena ale 420Kč + poštovné, t.j. 499Kč...
Asi už odhlásím a vybrané modely, které se mi budou líbit, dokoupím časem na Aukru.
Cena ale 420Kč + poštovné, t.j. 499Kč...
Asi už odhlásím a vybrané modely, které se mi budou líbit, dokoupím časem na Aukru.
Taky uvažuji,že koupím další modely na Aukru,daj se tam pořídit i levnějc. .