Poslední přírůstky
Pravidla fóra
Prosím opravte si obrázky které se špatně zobrazují nebo jsou nefunkční. Jinak budou z příspěvků odstraněny administrátorem.
Prosím opravte si obrázky které se špatně zobrazují nebo jsou nefunkční. Jinak budou z příspěvků odstraněny administrátorem.
Re: Poslední přírůstky
Ghost vypadá nádherně! Ale už pár let netrpělivě čekám na Phantoma
FaceBook > uživatel mihals 1:18
Pokud jsem to spravne pochopil tak a exstujicimu noname Phantoma v 1/18 ma brzo prijit i Phantom od Kyosha.Ale už pár let netrpělivě čekám na Phantoma
A můžeš Dušane ten RR Ghost trochu více popsat, jde mě hlavně o zpracování interiéru,jestli to má nějaké finesy za ty prachy. Mě trochu zklamaly panty přední kapoty-myslím si,že za ty prachy si s tím mohlo Kyosho trochu pohrát a né to tak odbýt
Je to velmi funkcni model - daji se sklopit (zavrit dovnitr) vnejsi zpetna zrcatka, v interieru se daji sklopit slunecni clony, posuvaji se dopredu a dozadu predeni sedadla, daji se sklopit odkladaci plochy na hrbetu prednich sedadel (pro pouziti lidi sedicich na zadnich sedadlech), da se sklopit, a nasledne otevrit jeji vrch, stredni cast zadnich sedadel, da se otevrit viko ulozneho prostoru mezi prednimi sedadly, da se zasunout stinici lista pod prosklenou plochou strechy (cely skleneny poklop ve strese otevrit nejde). A samozrejme v obou prednich dverich je zasunuty destnik, ktery jde vytahnout. Posledni fineas, jsou disky kol, kde logo RR ve stredu disku se nepohybuje ikdyz se kolo toci a logo je porad ve stejne pozici (at jde logo porad dobre cist). Model s otevrenymi zadnimi dvermi vypada opravdu dobre a ty panty predni kapoty nejsou zase az tak zle. Tak to je vse.
...ještě tak soška na chladiči kdyby byla zasouvací a nemá to chybu.
na internete sa viedli dlhe diskusie o šírké špár okolo dverí ale ako pozeram Lazardove fotky tak je to celkom v pohode...ale samozrejme zalezi aj na farbe auta, napriklad ten biely Bentley vyzera akoby to bol neotvaraci resin
modrý Mondial, pekný Mondial
Ja si myslim, ze mezery mezi dvermi nejsou o nic vetsi nez na kteremkoliv jinem modelu. Nize jsou nejake dalsi fotky pro porovnani:na internete sa viedli dlhe diskusie o šírké špár okolo dver
Ono nejsou špatné spáry, ale špatný je sloupek zadních dveří, viz foto:
ale to je jen detail a modely máš stejně zavřené
ale to je jen detail a modely máš stejně zavřené
Sbírka modelů Citroën
Aha. Tak to je detail, ktereho jsem si vubec nevsiml. Asi to bude tim, ze mi zadny skutecny Ghost v garazi nestoji, abych ho porovnal s modelem.Ono nejsou špatné spáry, ale špatný je sloupek zadních dveří, viz foto