Editions Atlas Collections 1:43
Re: Editions Atlas Collections 1:43
Komu nepřišel od Atlasu autobus Škoda 706 RTO může si jej ,,koupit,, na Aukru.Nyní cena 1200,-Kč, to si asi dělá dotyčný dělá ze vše slušně řečeno srandu/ nechci být sprostý/
Predávajúci si asi srandu nerobí ak má už za tú cenu kupujúceho
(nefunkční link odstraněn adminem)

(nefunkční link odstraněn adminem)
Hlavně jestli si kupující všimnul že RTOčko je v měřítku 1/72 když je v sekci 1/43.....
V tom asi bude ten problém. V začátku aukce tam měl uvedeno měřítko 1:43. Poslal jsem mu dotaz, zda je to pravda. Obměnil na správné, ale ten přihazující to zřejmě nezaregistroval. Bude dost překvapen, až otevře balík..........
Dotyčný nabízí i Tatru ... za 1000
, příhozy jsou určitě fingované. Bohužel už je na Aukru u všech schovaná identita, což tomu velmi napomáhá
...

- hurvajs
- Kontaktovat uživatele:
souhlasím s tworem70 

To je už neuvěřitelné, jaké jsou ti lidi K....! Aukro je k tomu jako stvořené. I když už jsem tam ulovil spostu modelů za super cenu.
Buďme všichni rádi že jsme tady na fóru a o nekalostech se dozvíme. Ale je to o tom, že když se člověk (kupující) v oboru nepohybuje, tak neví.
A potom se Tatry s nákupní cenou 100 Kč v klidu prodají za 1000 Kč. O RTO nemluvě. Hnus.
Jaké máme lidi, takovou máme vládu. A potom to tak všechno vypadá (v čele příkladu nepořádku je např. Atlas).
Buďme všichni rádi že jsme tady na fóru a o nekalostech se dozvíme. Ale je to o tom, že když se člověk (kupující) v oboru nepohybuje, tak neví.
A potom se Tatry s nákupní cenou 100 Kč v klidu prodají za 1000 Kč. O RTO nemluvě. Hnus.
Jaké máme lidi, takovou máme vládu. A potom to tak všechno vypadá (v čele příkladu nepořádku je např. Atlas).
-
No, mě dnes došla druhá Tatra, tentokrát sklápěcí. A nemá žádnou vadu na rozdíl od té první
Rally 1:43, Dreamgarage 1:18
Mne tiež prišla druhá Tatra. Nevyklápacia a chybná. Chýbajú obe bočné smerovky, stierač a blatník (prepážka? neviem ako to lepšie pomenovať) pred zadnými kolesami. Som z toho riadne sklamaný. Chcem poslať balík späť. Posielal im už niekto balík späť, že ako to funguje?
Písal som im mail, no bez výsledku.
BTW: dnes mi naskočila v objednávkach aj IFA. no zľava sa nekoná.
Písal som im mail, no bez výsledku.
BTW: dnes mi naskočila v objednávkach aj IFA. no zľava sa nekoná.
S reklamací u Atlasu nemám zkušenost, ale reklamoval jsem kutovky a bez problémů. Stačilo poškozený model vyfotit a poslat e-mailem. Do týdne poslali náhradní a ten poškozený zpět nechtěli. Pokud vím tak v Německu takto fungují reklamace i u série náklaních aut.
Do Atlasu je vždy lepší zavolat. V případě reklamace je to bude asi nutnost.
Do Atlasu je vždy lepší zavolat. V případě reklamace je to bude asi nutnost.