Editions Atlas Collections 1:43
-
Re: Editions Atlas Collections 1:43
V Maďarsku Atlas ponúka ako prvý model Csepel D-344.
(nefunkční link odstraněn adminem)
(nefunkční link odstraněn adminem)
Nevím, jestli se Atlasu ta strategie utajování vyplatí, možná to takhle odhlásí víc lidí než kdyby řekli, co to bude a kdy. Nejlepší postup by pro ně byl dát nějaký pro ČR atraktivní model doprostřed a nakonec, to by byl stimul vydržet a objednat. Když ale ani nenapíšou, co konkrétně bude (tušíme, že to samý co v Německu, ale jistý to úplně není) a kdy, tak je člověk musí logicky podezírat, že tam dají něco, u čeho se obávají nezájmu... Prostě mohli navnadit, slíbit liazku a něco dalšího (ikdyž pochybuju, že tam ještě něco českýho bude) a bylo by to hned jiný.
Já mám jasno,až / jestli přijde Tatra,tak ihned pošlu mail,že si nepřeji dostávat další modely,ať jsou jakékoliv.
Nejlíp by udělali kdyby prodavali auta samostatně, třeba za vyšší cenu. To co vychází v Maďarsku jsem nikdy neviděl a ani to nechci. Jenže já to odhlasim a potom vyjde Tatra 813 a já se uhryznu v řiť.
Pro keramhora : když mě dorazil autobus, bylo na balíčku zákaznické číslo, heslo, přihl.jméno (už nevím) a stím jsem se přihlásil na stránky atlasu kde se ti vytvoří něco jako účet. Mám tam objednány tyto položky - RTO, T148 a V3S PO. Co se týče autobusu,kterého už mám doma je u něj : 04/11/2011 ŠKODA RTO 706 + POSTER 129,00 Kč Zásilka je dostribuována poštou (poznámka Pokračovat ve sbírce - dá se zrušená sbírka obnovit klepnutím na odkaz), včera navečer se v položce u Tatry objevilo : 10/02/2012 TATRA 148 S3 CZ/SK + MAGNET TATRA 129,00 Kč Zásilka je dostribuována poštou. Já si myslím, že každý kdo se přihlásí na tyto stránky se na svůj účet dostane (nefunkční link odstraněn adminem) .
Tak už mi přišla. Je vpořádku, až na nalomené tykadlo a ašpatně nalepené zrcádko. Já, ale nejsem ten rypal za 99 Kč boží. To na Kadence za 1500Kč mi chybí zavěšení pístníce a to nas... . Ja sice v té obálce nemám stejné zakaznické číslo jako když jsem to objednaval, tak nevím jestli to není ta loňska. Já mám, ale v tom přibaleném letáku napsane, že když budu pokračovat v kolekci tak nemusím Tatru platit. Teď už čekám na tu od manželky.
Tak neviem, objednal som si Tatru pre strýka a ani teraz som nedostal potvrdzujúci email...
Myslim ze Atlas sam nema v tejte chvili jasne v akom poradi modely bude vydavat. V Nemecku bolo poradie :
1. IFA W 50 L
2. Robur Garant 30 K VW/B 18
3. IFA Horch H 3 A Kastenwagen
4. Barkas B 1000 SMH-3
5. Tatra 148
6. Robur LO 3000 FR 2 M/B 21
7. IFA S 4000-1 SW 7
8. KrAZ 256
9. Multicar M22
10. Liaz MTS 24
11. IFA Horch H 3 A Pritsche
Mne vsak prisiel po IFA W50 L ako druhy Barkas, pytal som sa v Atlase preco a odpoved bola ze poradie nie je urcene ale ze postupne mi pridu vsetky modely. Takze co bude u nas nasledovat Tatru asi nikto nevie. K ich obchodnej politike snad ze tolko, ze ju asi nechape nikto okrem ludi z Atlasu. Ja by som si tiez odpustil niektore kusky z tejto serie, nepr. obidve IFA H3A Horch - u nas nezname auto a samozrejme tu ohavnost KrAZ. Ale mozno sa aj to niekomu paci. Inak Csepel z Madarskej serie vyzera dobre a dokonca jazdil aj u nas.
1. IFA W 50 L
2. Robur Garant 30 K VW/B 18
3. IFA Horch H 3 A Kastenwagen
4. Barkas B 1000 SMH-3
5. Tatra 148
6. Robur LO 3000 FR 2 M/B 21
7. IFA S 4000-1 SW 7
8. KrAZ 256
9. Multicar M22
10. Liaz MTS 24
11. IFA Horch H 3 A Pritsche
Mne vsak prisiel po IFA W50 L ako druhy Barkas, pytal som sa v Atlase preco a odpoved bola ze poradie nie je urcene ale ze postupne mi pridu vsetky modely. Takze co bude u nas nasledovat Tatru asi nikto nevie. K ich obchodnej politike snad ze tolko, ze ju asi nechape nikto okrem ludi z Atlasu. Ja by som si tiez odpustil niektore kusky z tejto serie, nepr. obidve IFA H3A Horch - u nas nezname auto a samozrejme tu ohavnost KrAZ. Ale mozno sa aj to niekomu paci. Inak Csepel z Madarskej serie vyzera dobre a dokonca jazdil aj u nas.
Moje modely : https://picasaweb.google.com/1116688743 ... /Modely143
No v přibaleném letáku mám jasně napsáno, že druhý model je IFA W50. A pak jsou postupně focene IFA H3, LIAZ MTS, CSEPEL, ROBUR GARANT, KRAZ, ROMAN. Ale, že to bude v tom pořadí tam není nic psáno. Mi by se kromě Matesa libil ten Kraz potože jsen jich par opravoval když jsem dělal v jednom podniku pro armádu. V naší armádě byly valníky a skříňovky. Viděl jsem i tento sklapěč a byl celý v takové poskové barvě. http://www.youtube.com/watch?v=9kSK7f5mnnc
-
V dnešných novinách Korzár je leták na prezidentské limuzíny, ako prvý model Lincoln Continental SS-100-X.
Zo zoznamu modelov ktoré vydali v Nemecku jazdili po našich cestá tieto autá Ifa W50L, Robur Garabt, Robur LO 3000, Multikar, Liaz, Kraz u armády a verzia žeriav, a Csepel.
Vo francúzskej sérii nákladných automobilov bola Tatra vydaná 49 mieste.
Zo zoznamu modelov ktoré vydali v Nemecku jazdili po našich cestá tieto autá Ifa W50L, Robur Garabt, Robur LO 3000, Multikar, Liaz, Kraz u armády a verzia žeriav, a Csepel.
Vo francúzskej sérii nákladných automobilov bola Tatra vydaná 49 mieste.
Naposledy upravil(a) shimmansky dne 02 úno 2012, 12:56, celkem upraveno 1 x.