nOstalgia
- hurvajs
- Kontaktovat uživatele:
Re: nOstalgia
něco z rally škodovek tam není??
V katalogu jsou zobrazeny i limitované modely z minulosti (u vyprodaných modelů je logo "sold-out") začíná to modelem Octavia WRC v bílém provedení bez potisků od firmy IXO - označeno FOX001 - mimochodem tento model mám už řadu let ani jsem netušil, že to je limitka (včera jsem na něj koukal a je tam opravdu kód FOX001, následují modely v policejních a VB verzích (Volhy, Lady...).
Ještě stojí za zmínku model v měřítku 1:18 - a to Fabia WRC od Solida, je zde napsáno, že původně tento model byl vyroben na základě požadavku firmy Foxtoys v omezeném počtu kusů(1000) a vzhledem k velkému zájmu ho Solido zařadilo do své nabídky a začalo vyrábět sériově.
Mimo těchto zmíněných dvou modelů Škoda (Fábie od Solida a Octavie od IXA) z minulosti, zde další Škodovky nejsou, bohužel ani 130RS od Sparku. (ani modely Škoda od Knoppa či bývalé AD model, mimochodem formy na modely Škoda v měřítku 1:24 koupila firma Svět Aut a snad bude ve výrobě stavebnic pokračovat).
Ještě stojí za zmínku model v měřítku 1:18 - a to Fabia WRC od Solida, je zde napsáno, že původně tento model byl vyroben na základě požadavku firmy Foxtoys v omezeném počtu kusů(1000) a vzhledem k velkému zájmu ho Solido zařadilo do své nabídky a začalo vyrábět sériově.
Mimo těchto zmíněných dvou modelů Škoda (Fábie od Solida a Octavie od IXA) z minulosti, zde další Škodovky nejsou, bohužel ani 130RS od Sparku. (ani modely Škoda od Knoppa či bývalé AD model, mimochodem formy na modely Škoda v měřítku 1:24 koupila firma Svět Aut a snad bude ve výrobě stavebnic pokračovat).
-
že bych ho tedy taky koupil? Zní to zajímavě, jestli je tam vše
Rally 1:43, Dreamgarage 1:18
Tak konecne Tatrovky od Premium Classixxs
(nefunkční link odstraněn adminem)
Takze tento rok by sme sa ich mohli dockat. Obrazky su zo stranky Premium Classixxs.

(nefunkční link odstraněn adminem)
Takze tento rok by sme sa ich mohli dockat. Obrazky su zo stranky Premium Classixxs.
Hurááááá,tak už aby byly,jsem zvědavej,v jakejch verzích vyjdou,jinak dneska mi přišla T-148 od Atlasu a je docela v pohodě 

Ďalšie fotky Tatier vypožičané z modelfora:

Škoda 1:43 a 1:18, Tatra 1:43, rally 1:43 + srdcovky 1:čokoľvek
Jako bych ty fotky už někde viděl
. Fotili jsme to se synem a ten to dal na modelforum. Jsem rád že se objevily i tady a komu to nestačí tak se podívejte na https://picasaweb.google.com/1107200654 ... imberk2012 . Není to moc uspořádaný, prostě tak jak jsme procházeli stánky a fotili.

Kdo je vyrobcem teto Dany https://picasaweb.google.com/1107200654 ... 3294293442
V tom prípade Pedro65 vďaka za tieto fotky, na tieto Tatry sa už veľmi teším 

Škoda 1:43 a 1:18, Tatra 1:43, rally 1:43 + srdcovky 1:čokoľvek
-
T603: v prípade že model DANY je v mierke 1:35, tak je to stavebnica od HobbyBoss.