nOstalgia
-
Re: nOstalgia
Tak to je dost dobrý
-
Našiel som prekrásnu galériu jedného zberateľa, má perfektne vyfotené okrem iného všetky modely Kultowiek a myslím, že aj IST models. Naozaj super - kuknite na to :
(nefunkční link odstraněn adminem)
-
Ta galéria je bomba, odporúčam si ju prezrieť, vďaka za odkaz LeonCupraR
-
Zvláště doporučuju tohle:
To je hnus, velebnosti!
Skoro se divim, že na to nikdo neupozornil dřív. Nj, na českej auckích to bylo focený zepředu. Jako očekával jsem kvalitu jako u TAXI u Altayi - vnitřek černej, ale zevnějšek kvalitní. Ale tohle mne fakt porazilo!
To je hnus, velebnosti!
Skoro se divim, že na to nikdo neupozornil dřív. Nj, na českej auckích to bylo focený zepředu. Jako očekával jsem kvalitu jako u TAXI u Altayi - vnitřek černej, ale zevnějšek kvalitní. Ale tohle mne fakt porazilo!
-
Ja som túto tatrovku z kulowiek nikdy nemal, ale ako píšeš, Taxi a originál verzia boli na rovnakej úrovni. Ale ani sa nečudujem, niekde predsa museli ušetriť, ale prekvapuje ma, že ani Taxi nie je drahšia a tá je OK.
-
Tak ony i některý ty Kultowky jsou pěkný. To má právě ten polskej zběratel na těch stránkách krásně udělaný. Pokud má od stejný předlohy jak Kultowku, tak i IST, tak to vždycky ve fotogalerii patřící kultowce porovná s ISTem. A třeba taková Kultowková Volha M24 si vede dost dobře.
Má to pěkně udělané. To srovnání kultowek a IST je velmi dobré. Některé modely se zdánlivě neliší, ale při detailnějším porovnání mají IST některé detaily co Kultowky nemají. Ta tatra je ovšem hnus. To si s těma světlama snad dělají srandu ?!
Koho by zajímal co vyšlo v edici v DDR v Německu tak tady: (nefunkční link odstraněn adminem) Jde vidět, že tam mají modely kvalitnější kultowkam v podstatě to jsou IST (např. interiér u Wartburgu kabrio)
Jinak tady další auta co vyjdou v kultowkách:
Koho by zajímal co vyšlo v edici v DDR v Německu tak tady: (nefunkční link odstraněn adminem) Jde vidět, že tam mají modely kvalitnější kultowkam v podstatě to jsou IST (např. interiér u Wartburgu kabrio)
Jinak tady další auta co vyjdou v kultowkách:
-
Konkrétně:
26. WARSZAWA 203 KOMBI - od 26.8.2009
27. WARTBURG 353 LIMOUSINE - od 9.9.2009
28. FIAT 125p KOMBI - od 23.9.2009
29. UAZ 452 VAN - od 7.10.2009
26. WARSZAWA 203 KOMBI - od 26.8.2009
27. WARTBURG 353 LIMOUSINE - od 9.9.2009
28. FIAT 125p KOMBI - od 23.9.2009
29. UAZ 452 VAN - od 7.10.2009
-
Jinak ty německý kultowky jsou fakt kvalita, to se musí uznat. Docela mne překvapuje to, že se neobjevujou na Aukru.