Co chystáte? (aneb co je na cestě)
Pravidla fóra
Prosím opravte si obrázky které se špatně zobrazují nebo jsou nefunkční. Jinak budou z příspěvků odstraněny administrátorem.
Prosím opravte si obrázky které se špatně zobrazují nebo jsou nefunkční. Jinak budou z příspěvků odstraněny administrátorem.
Re: Co chystáte? (aneb co je na cestě)
No snažím se trochu dohnat ztrátu, kterou jsem nabral svou loňskou váhavostí . Po těhle Lanciích budu už čekat jen na svého prvního Ottíka
- hurvajs
- Kontaktovat uživatele:
super Dane,ta Repsolka mě taky láká
Tak pak napiš jak je na tom BMW od Norevu
Sbírka modelů Citroën
taky ke mě míří červená M1, těším se
FaceBook > uživatel mihals 1:18
Co chystám...Především dle mého názoru parádní veterány škodovek od abrexu.Superb 913 je takový předvoj právě dnes objednaný u dealera škodovky a to hlavní a nejzajímavější jako je škoda 860 v modré barvě s krémově žlutou střechou teprve přijde.Ale až se objeví na stránkách abrexu a v systému prodejců škody.
To bude pro letošek asi vše, nepočítám 1:43, a budu si šetřit na nějakého škodováckého veterána v 1:18 až se objeví.
To bude pro letošek asi vše, nepočítám 1:43, a budu si šetřit na nějakého škodováckého veterána v 1:18 až se objeví.
Vidíš to, když už jsi načal Abrex, myslíš že 110R 1/18 by se mohla objevit už letos?
- hurvajs
- Kontaktovat uživatele:
Rosa tak to 100% ne
Jinak se přidávám ke Sváťovi a Mihalsovi, taky mám na cestě červenou M1