Editions Atlas Collections 1:43
Re: Editions Atlas Collections 1:43
Já jsem RTOčko objednával podle kodu z letáku přes net a došlo to v pohodě
Tak to je dobře.A za jak dlouho od objednání model přišel?
Zdravím
Bol som na stránke atlasu, ktorá je spomenutá vyššie a zadal som český kód a fungovalo to ale keď som prehodil jazyk na slovenčinu kód bol neplatný a teda aspoň mne z toho vyplynulo, že je asi aj niekde v slovenskom časaku kupón s kódom určeným pre slovákov.
Bol som na stránke atlasu, ktorá je spomenutá vyššie a zadal som český kód a fungovalo to ale keď som prehodil jazyk na slovenčinu kód bol neplatný a teda aspoň mne z toho vyplynulo, že je asi aj niekde v slovenskom časaku kupón s kódom určeným pre slovákov.
Jak psali v letáku,asi za 3 až 4 týdny:)keramhora píše:Tak to je dobře.A za jak dlouho od objednání model přišel?
Děkuji.:-)Tak snad to tak bude i v případě Tatry,i když jsem spíše skeptik než optimista.
Já si myslím,že těď už opravdu přijdou,jinak to jsou blázni,co vyhazujou zbytečně prachy za letáky a distribuci v časopisech.
U Atlasu si člověk nemůže být jistej, oni právě ti blázni, co vyhazujou za inzerci jsou... Jsem taky zvědavej, jestli něco vůbec přijde. Objednal jsem to na internetu a přišlo potvrzení do mailu, na internetu to psalo označení kolekce "Nákladní auta", snad to teda bude Tatra... Taky je otázka, jaká auta tam dají dále (nebo spíš v jakém pořadí, jinak to asi bude kopírovat německou sérii) a kolik za ně budou chtít, pokud to venku stojí cca 20 EUR, tak by to mohlo být kolem 500 Kč. Snad tam dají i LIAZ MTS...Barťák píše:Já si myslím,že těď už opravdu přijdou,jinak to jsou blázni,co vyhazujou zbytečně prachy za letáky a distribuci v časopisech.
Naskenujte sem někdo prosím ten leták, ať vidím, co jsem si vlastně objednal Nepíšou tam zase tu podmínku, že se jim musí sejít 5.000 objednávek?
Tak tatru už mají i na oficiálních stránkách.
Tatra uz je aj na slovenskych strankach Editions Atlas.
Tak nevím,jestli jsem to dobře ,ale po přečtení letáku na stránkách prodejce,jsem nabyl dojmu,že až Tatra přijde,tak pošlu e-mail,že už o nic dalšího z této kolekce nemám zájem,je to tak?