Editions Atlas Collections 1:43
Re: Editions Atlas Collections 1:43
Tak to je super zpráva! Aspoň už utřou nos překupníci s tisícovými cenami za Tatry.
Nemohl by jste někdo naskenovat kupón? Diky
Nemohl by jste někdo naskenovat kupón? Diky
Díky, Díky za kódy z letáku . Právě se mi podařilo na order-atlas.com udělat objednávku! Jestli to půjde jako když jsem objednával RTOčko tak to bude paráda.
Nevíte zda je tam závazek nějakých dalších objednávek?
Když mi přišlo RTOčko, měl jsem možnost toto první číslo nezaplatit a tak automaticky objenat celou kolekci autobusů. Tak jsem zaplatil 99,-Kč a od té doby nic nepřišlo. V obchodních podmínkách stálo, že kolekci je kdykoli možné ukončit telefonicky nebo e-mailem. Takže žádné další závazky na další objednávky.
No ta já nevím jak vám, ale mně se na ty jejich strány vůbec nedaří dostat. Kde může být problém?
Teď jsem to zkoušel a pořád to jde. Také jsem si objednal, tak doufám, že jeden kód může použít víc lidí.No ta já nevím jak vám, ale mně se na ty jejich strány vůbec nedaří dostat. Kde může být problém?
Jde to úplně normálně se tam dostat...
Zippich: kod je jeden pro všechny
Zippich: kod je jeden pro všechny
Páni Prosím Vás neviete v ktorom slovenskom časopise je ten kupón na Tatru 148? Nevie niekto kód, číslo pre objednávku na slovensko?
-
Na slovensku Atlas neponúka model Tatra 148. Na ich stránke nieje zatial informácia o Tatre.
Přečetl jsem si dneska celé toto vlákno a musím říci,že firma Atlas je zvláštní praktiky.Normálně bych se takhle nikdy nezeptal,ale tady je to možná na místě.Vy,co jste si objednávali a obdrželi jste model Škoda 706 RTO ,objednával jste pomocí ústřižku z letáku nebo na internetu?