Řiditelná kola a otevírací dveře - to budou už starší modely, dneska už u Cararamy nic nezatáčí a neotvírá se (což je z hlediska modelové věrnosti spíše dobře), ale kvalita modelů Cararama byla do roku 2009/2010 jako u Abrexu OK, poslední modely od nich mám např. BMW 3 E90, Golf V GTI atd., jsou to modely identicky zpracované jako Abrexy, cena kolem 120 Kč (produkce je ale ve větších sériích než Abrex). Jestli to teď taky budou šidit jako Abrex nevím, nic nového nemají, asi jsou v potížích a jsou rádi, že mohou dělat pro Abrex...sidon píše:Abrex se opravdu pohoršil. A ohledně modelů Cararama mohu sdělit jen to, že nedávno jsem pořídil např. Mercedesy 190, 300 a 560 SL, Lotus Europa - kvalita pěkná, špína žádná, řiditelná přední kola, otevírací dveře slícované tak, že to téměř nejde poznat a to vše za cenu poloviční proti Abrexu
Taky se mi zdá (jak se tady už psalo), že 110 L není ošizeno konstrukčně, ale šetřením a nekvalitou při výrobě, naproti tomu Fabia RS je celkově "hrubší" než předcházející nové škodovky. Abrex podle mě něco začne řešit až v momentu, kdy mu budou modely zůstávat neprodaný na skladě, a to zatím nenastalo. Konkurenci nemají, Kaden škodovky dělat nesmí (otázka je, za kolik by dneska nový model 1:43 vyrobil, ale řekl bych, že do těch 400 Kč by se taky vešel) a jiné výrobce taky blokují přes škodovku a licence...