Abrex - nové modely

Odpovědět
FKS

Re: Abrex - nové modely

Příspěvek od FKS »

sidon píše:Abrex se opravdu pohoršil. A ohledně modelů Cararama mohu sdělit jen to, že nedávno jsem pořídil např. Mercedesy 190, 300 a 560 SL, Lotus Europa - kvalita pěkná, špína žádná, řiditelná přední kola, otevírací dveře slícované tak, že to téměř nejde poznat a to vše za cenu poloviční proti Abrexu
Řiditelná kola a otevírací dveře - to budou už starší modely, dneska už u Cararamy nic nezatáčí a neotvírá se (což je z hlediska modelové věrnosti spíše dobře), ale kvalita modelů Cararama byla do roku 2009/2010 jako u Abrexu OK, poslední modely od nich mám např. BMW 3 E90, Golf V GTI atd., jsou to modely identicky zpracované jako Abrexy, cena kolem 120 Kč (produkce je ale ve větších sériích než Abrex). Jestli to teď taky budou šidit jako Abrex nevím, nic nového nemají, asi jsou v potížích a jsou rádi, že mohou dělat pro Abrex...

Taky se mi zdá (jak se tady už psalo), že 110 L není ošizeno konstrukčně, ale šetřením a nekvalitou při výrobě, naproti tomu Fabia RS je celkově "hrubší" než předcházející nové škodovky. Abrex podle mě něco začne řešit až v momentu, kdy mu budou modely zůstávat neprodaný na skladě, a to zatím nenastalo. Konkurenci nemají, Kaden škodovky dělat nesmí (otázka je, za kolik by dneska nový model 1:43 vyrobil, ale řekl bych, že do těch 400 Kč by se taky vešel) a jiné výrobce taky blokují přes škodovku a licence...

LeonCupraR

Příspěvek od LeonCupraR »

FKS píše:
K 130 RS od Sparku - je otázka, jestli model již byl připraven pro výrobu, pokud ne, tak se na to FOX možná vykašlal, když zjistil, že nedostane licenci a příští rok bude 130 RS v 1:43 od Abrexu. Otázka je, proč si to s tou licencí neověřili ještě před výrobou, není přece rozumný nejdřív připravit model a pak jednat o licenci.
Už na Ebay príjmajú predobjednávky s predpokladaným termínom FEBRUÁR, dokonca 3 verzie, tu je jedna - (nefunkční link odstraněn adminem)

keramhora

Příspěvek od keramhora »

To sice přijímají,ale to přece na Škodu 110 R od Neo přijímali také a měla vyjít v listopadu a ještě není nebo už je?

LeonCupraR

Asi by ich nepríjmali keby už model nebol na isto pripravený...

keramhora

Příspěvek od keramhora »

Na Ladu VB 1:18 také přijímali objednávky a v prodeji byl až o mnoho déle... Já si počkám na Abrex.Bude stát mnohem méně a bude kovový ,ne resinový.To je ale samozřejmě jen můj osobní názor.

LeonCupraR

A dostala sa Lada do predaja? Dostala. Takže nerozumiem s čím máš zasa problém. Niekoho potešila info, že už sú prvé reálne zmienky o škodovke od Sparku, niekto musí hneď rýpať. Napísal som iba info, že model sa už dá predobjednať, nič viac, nič menej. A keď to obrátim na Abrex, tak tam nie na pár mesiacov funguje sľubotechna, ale na pár rokov dopredu, ale to asi nevadí, však? A čo je najdôležitejšie, kvalita bude niekde úplne inde ako kovový, hlavne ak ostane Abrex s kvalitou (alebo skôr nekvalitou) tam kde je teraz.

keramhora

Příspěvek od keramhora »

:-) Ano Lada opravdu vyšla.Já jsem to nemyslel ve zlém,jen věřím věcem,až když je vidím.Problém nemám žádný.LeonCupraR nemá tě sice rád a nezačnu tě mít rád asi nikdy,ale to neznamená,že když okomentuji tvůj příspěvek,tak že to myslím ve špatném.A Abrex? Abrex je takový,jaký je,o tom už se tady napsalo a ještě jistě mnoho.Jinak jsem rád,že i někdo další udělá stejný model jako např.Abrex,protože konkurence by měla zvyšovat kvalitu.

carabo

Příspěvek od carabo »

Škodu 110R od nea už mám u kamaráta. Pred včerom som sa ho pýtal či mu už došla a odpovedal že áno že už ju má doma. Takže 110R od nea je reálny model. Tak až dôjdem v Januári do školy tak si ju prevezmem a nafotím ju. Som rád, že sa konečne rozbieha výroba 130-ciatok, Díki Leon za info. Sám som zvedaví na kvalitu jednotlivých výrobcov. Počkám ako to bude u abrexu a porovnám to, no a potom sa nakúpi čo budem považovať za kvalitné.

EasyDaviD

Příspěvek od EasyDaviD »

Ja som naopak za túto informáciu veľmi vďačný. Je aspoň vidieť, že sa okolo toho asi niečo deje. Od Sparku by som mal 130 RS oveľa radšej ako od Abrexu, aj keď aj tú si kúpim ;) . Len sa bojím, aby to nedopadlo ako so 110R od Nea, tiež sa o nej hovorí, no zatiaľ žiaľ nie je :( .

EDIT: Tak žeby predsa aspoň to NEO bolo? :)
Škoda 1:43 a 1:18, Tatra 1:43, rally 1:43 + srdcovky 1:čokoľvek

BaRT
Site Admin

Příspěvek od BaRT »

Téma jsem rozdělil, protože to již není Abrex, další diskuze o Škodě 110R NEOmodels 1/43 je i s fotografiemi zde:

http://www.sberatelemodelu.cz/viewtopic.php ... 911#p21911

Tady pokračujte s Abrexem

BaRT admin
Sbírka modelů Citroën

Odpovědět

Zpět na „Sběratelské modely 1/43“