nOstalgia
Re: nOstalgia
FKS: Já jsem předělaval spousta 603jek a také přestříkaval a lišty řeším tak, žé po nástřiku přejedu po té vystouplé liště ostrým nožem, až na kov.
Dneska jsem koupil stříbrný fix a zkusím linku na T613 udělat novou. Nebo to oblepím páskou a stříknu stříbrnou. U modelu za 890 Kč mě tohle ale fakt štve. Obávám se, že oficiální IST verze T613 bude to samý. Možná to ale na metalíze bude držet víc než na bílé barvě. Prohlížel jsem model podrobněji, rámy oken a sloupky jsou nastříkaný nejdřív stříbrně a pak až je ten "chrom". Lišta na prahu je ale přímo na barvě. A je to taky exponovaný místo, na okna člověk nešahá, kdežto na ten práh se při manipulaci sáhne. Ale měl jsem model sundaný z podstavce jen párkrát... U starších modelů IXO jsem nikdy podobnej problém neměl, u např. T603, T77, Jaguaru E-Type jsou všechny chromy v pohodě.
Před časem jsem zjišťoval jak dělat lišty na 1/43 na foru plastikových modelů a většina lidí mi tam doporučila tuhle folii, že se s ní dají dělat velmi jemné detaily. Nikdy jsem ji ale nevyzkoušel, protože se tenkrát dala koupit jen v zahraničí.
(nefunkční link odstraněn adminem)
Kultovky 1:1?
skvělý tip na výlet,co říkáte (nefunkční link odstraněn adminem)

Š110 R od NEA pořád není, ale teď píšou na Foxtoys, že je na cestě zásilka od NEA, tak by v ní snad mohlo být i to erko.
Tak v nové zásilce ve Foxu erko není. Že by to zablokovala Škodovka s Abrexem kvůli licenci, když se Abrex rozhodl udělat erko taky v 1:43?
Ja som napísal na výrobcu Neo models a pýtal som sa na termín no nič konkrétne ohľadom termínu som z nich nedostal. Odpovedali, že model bude dostupný od decembra. Podľa mňa (môj názor, prosím nekameňovať) 1. vyjde model až koncom decembra to aby sa dobre predala 110L od Abrexu. Ak by teraz vyšla 110R tak by dosť veľa zberateľov kúpilo asi R ko namiesto L ka. 2. R ko od Neo má byť vraj limitované, ( Resin je takmer vždy limitovaný lebo sa vyrobí, menej kusov ako z kovu ) takže až taka veľká konkurencia Abrexu to nebude, abrex bude kovový a lacnejší ako Neo. 3. Pravdepodobne sa môže stať, že Neo bude len v žltej a Abrex urobí viac farebných variacíí. Suma sumárom Abrex z toho aj tak vyjde najlepšie.
Oprava 110R od Nea je už v predaji(Ebay prezradil) 

-
Daj odkaz, lebo na Ebay sa už objavil pred 2 mesiacmi a pritom modely neboli a ani ich nakoniec číňania nevedeli odoslať.
Teď na to koukám:
zde už má napsáno "instock"
zde už má napsáno "instock"