Lamborghini

Pravidla fóra
Prosím opravte si obrázky které se špatně zobrazují nebo jsou nefunkční. Jinak budou z příspěvků odstraněny administrátorem.
Odpovědět
ksmotorsport
Kontaktovat uživatele:

Re: Lamborghini

Příspěvek od ksmotorsport »

Také mě tohle auto zaujalo.Delší dobu jsem nevěděl z čeho bych ho měl upravit.Na konec jsem se rozhodl pro polistil.Není to žádný zázrak ale asi nejvhodnější pro jednoduchou přestavbu.
určitě to mohlo být lepší,ale já jsem víceméně spokojený.Jsem rád že jsem se k tomu dokopal. ;)

Stevko86
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stevko86 »

mne sa paci aj to od Bburaga :)...len nejak im bars velke vyšlo :D...ked ho postavim vedla toho polistilu tak vyzeraju ako otec a syn :D...tiez mam doma Countach od Polistilu (moj jediny model od nich)..kupeny na ceskom aukre, cerveny, s natretymi okennymi ramami na čierno + pridane kable do motora...takže sa nesťažujem :D
modrý Mondial, pekný Mondial :)

ksmotorsport
Kontaktovat uživatele:

Dej pár fotek,třeba to bude někomu dobrá inspirace...

http://ksmotorsport.rajce.idnes.cz/Countach_EVOLUTIONE/
Tady je ještě několik mých fotek ,,Evolitione''

Stevko86
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stevko86 »

to som ho už tak kupil :D...som si hovoril ako pekne to ti taliani poriešili a až na tvoje stránke, Karle, som si vsimol ze sa s tym az tak nepárali :D...ale treba povedať, ze uz ked niekto robi DODO system, tak namalovanie okennych rámov polomatnou ciernou (spolu s dorobením brzdovych strmeňov, koberčekov alebo flokážou, alebo zamaľovanie "tyčiek" svetiel na strieborno zvnútra modelu - zmiznu hnusne cierne tiene vo svetlách) neskutočne oživí model :)...niektoré moje starsie Maisto a Bburago som takto domaľoval a vysledok sa mi velmi paci...az niekedy zarazí ako vidim na youtube ako sa niekto vyhral s tuningom a perfektnym lakom a potom nenamaloval gumene tesnenia...

uz mam konecne pozicany kusok lepsi foťák tak dufam ze buduci tyzden postnem par mojich modelov...do tuningu a do databázy (nezabudnem samozrejme spomenúť ze je nieco dorobené na nich)

jj tvoju stranku som dnes pozeral hned ako som videl ze si tu postol ten Countach :)...moj oblubenec je vsak stale Diablo Strosek :)
modrý Mondial, pekný Mondial :)

ksmotorsport
Kontaktovat uživatele:

Diabla Strosek mám rozpracoané hned tři.Mám v plánu je v nejbližší době dokončit. :)
Těším se na tvoje fotky...

ksmotorsport
Kontaktovat uživatele:

Murcielago LP670-4 SV / NOREV

Musím se přiznat že jsem byl příjemně překvapený velkým skokem v kvalitě nového modelu od Norev.
Porovnával jsem auto s jejich LP640 a s prvním Murcielagem od AA.
Je to opravdu znát že se snaží přiblížit Auto Artu.
Možná i tuším proč nesměli vyjet s prodejem dříve nežli AA.

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek

ksmotorsport
Kontaktovat uživatele:

sva57
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sva57 »

Nechci nijak snižovat chválu Karla na Murcielago SV od Norevu.Ale když jsem viděl boční foto tohoto modelu na Carmodelu,tak musím pouze konstatovat,že tvarově včetně kol je to opravdu děs a hrůza.No a proto tady poskytuji porovnání s modelem od AA.Prostě když dva dělají totéž,neznamená to,že je to totéž.
Norev
Obrázek
AUTOart
Obrázek

ksmotorsport
Kontaktovat uživatele:

Opravdu je stále Autoart lepší...
Netvrdím a nikdy jsem netvrdil opak.
Tvrdím že oproti LP640 od NOREV se kvalita u LP670-4 SV mnohonásobně zvedla,na rozdíl od ceny.
S modelem bude hodně spokojených sběratelů.Myslím si že se po modelu jenom zapráší,i přez VELKOU konkurenci.
Kola jsou opravdu velký problém.Ale rozhodně ne jenom u NOREV.
A určitě oběktivnější bude také porovnat modely v reálu...
Kvality Autoartu nezpochybňuji.Je to paráda i s těma chybama...

sva57
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sva57 »

No pokud se kvalita mnohonásobně zvedla,nedovedu si představit,jak bylo zpracováno LP640.No a k porovnání modelů v reálu u mě nikdy nedojde,jelikož Lamba od Norevu nekupuji,protože podle mého názoru patří k těm horším modelům z norevácký produkce. Ale zase na druhou stranu pokud někdo nevidí,jak je ten model hroznej(neber si to zase osobně),tak ať si ho klidně koupí,je to každého věc.No a o prodejnosti modelu mám taky pochybnosti. ;)

Odpovědět

Zpět na „Sběratelské modely 1/18“