nOstalgia
Re: nOstalgia
Tak doufám,že to bude brzo na trhu,Tatrovka je moje srdeční záležitost a určitě si pořídím všechny modely, co budou! Díky za adresu!
Taky jsem zvědavej na další modely osobáků,i když nejraději mám T-613-2, těším se na plnou verzi od IXO IST 

No to je blbý, že Tatry 138 a 148 letos nebudou, těšil jsem se na ně:-( Výrobce spolupracuje s Foxtoys, na Toyshop.cz to taky psali, Toyshop se na tom prý taky podílí. Ale zálohy bral ještě v průběhu veletrhu v Norimberku i Svet-modelu.cz. Třeba je bude Foxtoys distribuovat i dalším obchodům nebo je bude mít za lepší cenu nebo ve větším množství. Jak jsem tady už psal, měla by být i T111 a T805.
Tatry 138 a 148 mají zpoždění, tzn že mástry by měly být dle posledních informací v polovině září. Výrobu Vám zatím nebudu slibovat nebudu, ale jakmile bude mástr, začnu přijímat objednávky. Znovu upozorňuji, že tyto budou vyráběny pro FOXTOYS,který vyřizoval licence a Toyshop to pomáhal zafinancovat. To by mělo znamenat, že pouze tyto dva obchody je budou nabízet.
Tatry 138 a 148 mají zpoždění, tzn že mástry by měly být dle posledních informací v polovině září. Výrobu Vám zatím nebudu slibovat nebudu, ale jakmile bude mástr, začnu přijímat objednávky. Znovu upozorňuji, že tyto budou vyráběny pro FOXTOYS,který vyřizoval licence a Toyshop to pomáhal zafinancovat. To by mělo znamenat, že pouze tyto dva obchody je budou nabízet.
Teď jsem se díval na stránky IST, píšou tam, že T613 by měla být v listopadu 2011, tak snad to tentokrát vyjde.Barťák píše:Tak doufám,že to bude brzo na trhu,Tatrovka je moje srdeční záležitost a určitě si pořídím všechny modely, co budou! Díky za adresu!Taky jsem zvědavej na další modely osobáků,i když nejraději mám T-613-2, těším se na plnou verzi od IXO IST
(nefunkční link odstraněn adminem)
FKS:
To pochybuju, sleduju jejich stránky už asi 2 roky, a vždy datum uvedené u modelů se liší od prodeje o cca půl roku, někdy více. Změna data znamená s největší pravděpodobností jediné, Tatra so odloží ještě na později, tzn. někdy úunor, březen...
To pochybuju, sleduju jejich stránky už asi 2 roky, a vždy datum uvedené u modelů se liší od prodeje o cca půl roku, někdy více. Změna data znamená s největší pravděpodobností jediné, Tatra so odloží ještě na později, tzn. někdy úunor, březen...
Na Facebooku Foxtoys píšou, že mají v plánu udělat VB modely Lada Niva a VAZ 2102. Abrex na Facebooku zase píše, že brzo bude Š 1203 VB.
Ještě by mohli udělat Ladu 2107 a 2106,ale na ty asi taky časem dojde. 

A mohli by urobit aj Moskvic 408 a Barkas v modrobielej verzii VB. A tú Nivu by som radšej uvítal vo verzii "Návštevníci". Ale 999 kusov by sa asi ťažšie predávalo ako verzia VB.
Leták Neo Scale Models, september- oktober 2011 : Skoda 110 R
Moje modely : https://picasaweb.google.com/1116688743 ... /Modely143
Tak T138 a T148 asi budou až v polovině příštího roku (jestli se to zase neprotáhne). Ale podle Toyshopu mají snad být jiné dvě Tatry, tím asi myslí hasičský T815-7. A slibují i Avie, nepíšou od koho, že by taky Premium Classixxs?
Jarek :
Chtěl bych se zeptat jak to vypadá s modely Tatra 138-148
toyshop :
Dobrá otázka, špatná odpověď - s modely to vypadá zatím bledě. Dnešní infornace je - máster koncen roku, první modely před koncem prvního pololetí příštího roku. V Číně nejsou lidi. Tato sytuace je platná provětšinu letošních novinek. Buou až příští rok. Ale nezoufejte, možná letos ještě budou dvě jiné novinky od TATRY, ale slíbil jsem, že nezveřejním detaily, dokut je nebudu mít skladem. Další skoro tajná informace je , že příští rok budou Avie a to ve čtyřech variantách.
http://www.toyshop.cz/54/4005/TATRA-TERRNo1
Jarek :
Chtěl bych se zeptat jak to vypadá s modely Tatra 138-148
toyshop :
Dobrá otázka, špatná odpověď - s modely to vypadá zatím bledě. Dnešní infornace je - máster koncen roku, první modely před koncem prvního pololetí příštího roku. V Číně nejsou lidi. Tato sytuace je platná provětšinu letošních novinek. Buou až příští rok. Ale nezoufejte, možná letos ještě budou dvě jiné novinky od TATRY, ale slíbil jsem, že nezveřejním detaily, dokut je nebudu mít skladem. Další skoro tajná informace je , že příští rok budou Avie a to ve čtyřech variantách.
http://www.toyshop.cz/54/4005/TATRA-TERRNo1