Editions Atlas Collections 1:43
Re: Editions Atlas Collections 1:43
Nesklápěcí korbu bych překousl (navíc by se to určitě dalo předělat dodatečně), ale vypadá to, že v ČR se nedočkáme, viz dnešní odpověď na můj dotaz:
Vážený zákazníku,
Bohužel o tento model zatím není zájem v České republice
S pozdravem za Editions Atlas
Hana Buřilová
Takže stejná odpověď jako se tady už psalo. Odepsal jsem, že "nezájem" bude způsobený tím, že se model nedá objednat (kromě letáku v Blesku), ale na to mi už neodpověděli. Nicméně, pokud jim bude psát víc lidí, tak třeba názor přehodnotí. Psal jsem na mail: sluzba.zakaznikum@editionsatlas.ch
Vážený zákazníku,
Bohužel o tento model zatím není zájem v České republice
Hana Buřilová
Takže stejná odpověď jako se tady už psalo. Odepsal jsem, že "nezájem" bude způsobený tím, že se model nedá objednat (kromě letáku v Blesku), ale na to mi už neodpověděli. Nicméně, pokud jim bude psát víc lidí, tak třeba názor přehodnotí. Psal jsem na mail: sluzba.zakaznikum@editionsatlas.ch
-
Tatra je už v poradí 5. model z tejto série. Okrem modelu Ifa už vyšiel Horch H3, autobus Garant, a Barkas sanitka - teda série úspešne zatiaľ beží v DE.koprfilmtatra píše:...je tam však pouze to první číslo - Ifa. Jako druhé číslo již nyní vyšla ta Tatra.
Tak T148 od Atlasu se prodávají na Aukru za pěkný ceny, teď se vydražila jedna za 3.000 Kč, to by měli vidět z Atlasu, jak o tatry není zájem...
(nefunkční link odstraněn adminem)[/url]
(nefunkční link odstraněn adminem)[/url]
Pokud jste se těšili na Š110 R od Atlasu, tak toho můžete zase nechat, viz odpověď na dotaz na tento model:
Vážený zákazníku,
Bohužek je nám velice líto ,ale v české republice není o to zájem
Vážený zákazníku,
Bohužek je nám velice líto ,ale v české republice není o to zájem
Dík za info. Nemohu si pomoci ale spíš to na mne dělá dojem, že je to účelová odpověď a nezájem Atlasu CZ.
Vypadá to, že mě nemusí mrzet nákup Tatry apod. na Ebay..
Vypadá to, že mě nemusí mrzet nákup Tatry apod. na Ebay..
-
vzhledem k tomu, jaké jsou reakce Atlasu u nás, tak jsem si Tatru koupil na ebay - vyšla mě na 1100,- včetně pošty. Za tuto cenu se tam běžně draží.
Za tři litry ji koupí fakt zoufalec 

Asi tak. Já teď pořídil za 1500,- Tatru s Ifou dohromady a Garanta za 800,- vše s poštovným.koprfilmtatra píše:vzhledem k tomu, jaké jsou reakce Atlasu u nás, tak jsem si Tatru koupil na ebay - vyšla mě na 1100,- včetně pošty. Za tuto cenu se tam běžně draží.
Teď čekám na Robura až půjdou ceny trochu dolů.

S českým Atlasem nic nebude, ti jsou schopní akorát dát leták do Blesku a pak se divit, že nemají odezvu... Asi taky zkusím ebay. Taky mě napadá, jestli T148 neudělá oficiálně IXO (a třeba jěště vyladěnější verzi), ale spíš asi ne, když náklaďáky oficielně pro sebe nedělají. Kdyby přemýšleli, tak dají T148 jako řádné číslo (za vyšší cenu) nebo speciální edici do Kultovních aut (když je DeA a Atlas jedna rodina) a měli by odbyt zajištěný a model už je vyrobený, čili by to neznamenalo další investici.
Je to ostuda, udělají T148 a do Čech se to nedostane a jde to jen do Německa, kde to byla okrajová značka (i v bývalé NDR). Erko nebude, to je jasný, že se do něj ani nepustí, ale bude ho dělat NEO, tak se dočkáme.
Je to ostuda, udělají T148 a do Čech se to nedostane a jde to jen do Německa, kde to byla okrajová značka (i v bývalé NDR). Erko nebude, to je jasný, že se do něj ani nepustí, ale bude ho dělat NEO, tak se dočkáme.
Nezbývá než souhlasit.