Legendární automobily
Re: Legendární automobily
Dik viem ze sa to da objednat, len som chcel vedet ci je aj v inych mestach problem s nedostupnostou casopisu.
U nás v KE to dostávajú len do niektorých stánkov, ale len 1-2 kusy. Pokiaľ to u vás niekomu odkladajú tak náš smolu. Ale distribúcia zatiaľ funguje.
No ved prave ze v jednom stanku mi to odkladaju. Len to prestali dostavat posledne som mal c.6. A do ostatnych stankov v ktorych som sa pytal to tiez nedostali.
ake je aktualne cislo ??
-
tu nájdeš aktuálne číslo http://www.press.sk/suveniry-modely/leg ... bily-c.10/
V piatok (3.5.) mi došli z press.sk ďalšie dva modely, a naviac videl som ich aj vo viacerých stánkoch, takže distribúcia funguje aspoň v KEelixir píše:Chcem sa opytat ako je to s dalsimi cislami, pretoze u nas bolo naposledy c.6 a odvtedy nic. V kazdom novinovom stanku mi tvrdia ze im prestali chodit nove cisla. Je takyto problem aj v inych mestach v SR? Pritom je zaujimave ze na stranke magnet pressu maju aj dalsie cisla. Nejak tomu nerozumiem ze s cim je problem.
Do Bílovce dnes nedorazil Pontiac a co u vás.
-
Na Bruntálsku taky ještě není
Tak Pontiac jsem si právě donesl z Hradeckýho Tesca. Vypadá docela dobře.
-
A u nás ani v okoli pořád ještě není k sehnáni asi už asi ani nebudejs13 píše:Tak Pontiac jsem si právě donesl z Hradeckýho Tesca. Vypadá docela dobře.