Poslední přírůstky
Pravidla fóra
Prosím opravte si obrázky které se špatně zobrazují nebo jsou nefunkční. Jinak budou z příspěvků odstraněny administrátorem.
Prosím opravte si obrázky které se špatně zobrazují nebo jsou nefunkční. Jinak budou z příspěvků odstraněny administrátorem.
Re: Poslední přírůstky
Krásný kousek - gratulace.
Závidím ti že CMC dělá Bugaty, pokud by chtěli udělat třeba Citroëna bych bych štastný
Závidím ti že CMC dělá Bugaty, pokud by chtěli udělat třeba Citroëna bych bych štastný
Sbírka modelů Citroën
To gary28 :
S tím rozbalováním modelů je to omezeno především mým měsíčním finančním limitem, který čerpám bohužel většinou trochu dopředu, takže proto.
Něco leží nerozbaleno doma a něco odloženo v regále u pana Borského....
To BaRT :
Bugatti jsou také francouzská klasika, to by mohlo k těm Citroenům jit dobře. I když já Bugattiho vzhledem k jeho původu řadím spíš do Itálie.
No jo, ale jsem se načekal, než začali dělat ty Bugattky. To už chce technologii, udělat takhle krásně model z 30. let je určitě o dost náročnější, než udělat současnou hladkou plechovou kastli, navíc s plastovým zakrytím celého motoru... Ale i tak, zatím ty staré Bugattky pouze 4 kousky, 2 od Bauera a 2 od CMC.
S tím rozbalováním modelů je to omezeno především mým měsíčním finančním limitem, který čerpám bohužel většinou trochu dopředu, takže proto.
Něco leží nerozbaleno doma a něco odloženo v regále u pana Borského....
To BaRT :
Bugatti jsou také francouzská klasika, to by mohlo k těm Citroenům jit dobře. I když já Bugattiho vzhledem k jeho původu řadím spíš do Itálie.
No jo, ale jsem se načekal, než začali dělat ty Bugattky. To už chce technologii, udělat takhle krásně model z 30. let je určitě o dost náročnější, než udělat současnou hladkou plechovou kastli, navíc s plastovým zakrytím celého motoru... Ale i tak, zatím ty staré Bugattky pouze 4 kousky, 2 od Bauera a 2 od CMC.
U mňa tiež niečo nové, doplnenie ďaľšieho ročníka Subaru Impreza WRC , RMC 2005, Solberg-Mills
Tak tomu se říká pevná vůle.
Tak abych to uvedl na správnou míru-po tomto dovětku už s Daliborem souhlasím.pro mě opravdu žádná úžasnější a krásnější auta než Bugatti neexistují
Z Modelissima PORSCHE 911(930) TURBO 3.3 1978-AUTOart
..původně jsem chtěl počkat na zelenou barvu,ale jelikož ta Dark green je na můj vkus až moc tmavá,tak jsem přece jenom pořídil tady tu červenou.
..původně jsem chtěl počkat na zelenou barvu,ale jelikož ta Dark green je na můj vkus až moc tmavá,tak jsem přece jenom pořídil tady tu červenou.
Další rozbalený kus z mých únorových eBayových nákupů, Ertl Authentics, již z produkce AutoWorldu, limitovaná edice 600ks :
DODGE Charger R/T 440 Magnum (1971)
V8 • 440ci 7206ccm • OHV 16V • 276kW (370hp)
Více fotek na mém photobucketu : Dali_photos2
DODGE Charger R/T 440 Magnum (1971)
V8 • 440ci 7206ccm • OHV 16V • 276kW (370hp)
Více fotek na mém photobucketu : Dali_photos2
Po delší době jsem se přihlásil , a přináším Fotky od Dvou Dárců !
Od Prvního :
A Od Druhého :
Od Prvního :
A Od Druhého :