Dali.B píše:No to děláš právě chybu Sváťo, že to nesbíráš. Je to vážně jiná káva než 5 kusů faceliftů dalších faceliftů těch současných spotřebních plechovek.
Já bych řekl,že nedělám,protože tady ty "kočároidní" auta mě moc neberou .A víš že já těch spotřebních plechovek zase až tak moc nemám.Porsche.Lambo ,Ferrari atd. jako spotřební plechovky neberu
Ja osobne mám prvú bauerovu Royalku - De Ville. Je to impozantny model, jedine co mu vytýkam, je mierka. Jeho krása ešte vynikne pri otvorenej kapote, keď vidno jej motor z lokomotívy.
Na začiatku som uvažoval, že pôjdem aj do ďalších verzií Royaliek, ale pri neustálom trende zvyšovania cien kvalitnejších modelov 1:18 a hlavne nedostaku miesta pre ne, presúvam záber zbierky na kvalitnejšie modely v 1:43 a pri 1:18 ostavam u už dávnejšie určenom zábere zbierky, ktorý som ale neustále porušoval. Ale aj tak je to stále dosť, čo mi chýba z 1:18 a ešte viac, čo ma čaká v novinkách. Dúfam, že to dodržím, jediné vytriezvenie by bolo, keď by mi to všetko rodina zatrhla.
A ještě více foto mého posledního klenotu BUICK Model 25 z roku 1913. I když ten by měl být v sekci před-před válečná klasika, protože patří i před 1.světovou. Zatím je to model nejstaršího automobilu v mé sbírce.
Více fotek na mém photobucketu Dali_photos1 v sekci moje novinky.