Co chystáte? (aneb co je na cestě)

Pravidla fóra
Prosím opravte si obrázky které se špatně zobrazují nebo jsou nefunkční. Jinak budou z příspěvků odstraněny administrátorem.
Odpovědět
sva57
Kontaktovat uživatele:

Re: Co chystáte? (aneb co je na cestě)

Příspěvek od sva57 »

No trošku jsem to prokaučoval :oops:

hurvajs
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od hurvajs »

no možná ne,podle toho zvyšování ceny mi to připadá,že to bude za chvíli(nebo už je???) nedostatkové zboží :)

BaRT
Site Admin

Příspěvek od BaRT »

konečně C4 budeš spokojen AA jí má pěknou, na neotvírací model jsem si už zvyknul :-/
Jen se mi víc líbila v noční verzi :-)
Sbírka modelů Citroën

sva57
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sva57 »

Já už jednu C4od AA mám cca 2 roky a toto bylo jen takové doplnění ;)

deesse23

Příspěvek od deesse23 »

licer píše: Taky prahnu po DB5, ale od nákupu AA mě pořád ještě odrazuje jedna recenze, kterou jsem kdysi četl. Už není bohužel na síti nebo ji nemůžu najít. Autor to srovnával s verzí od Sunstaru. A závěr recenze? "Radši si kupte za levnější peníz od Sunstaru než za přemrštěný od AA. Kvalita je v podstatě srovnatelná." Tak pořád nevím. Je pravda, že ta DB5 od AA patří mezi jejich první modely, takže tomu odpovídá patrně i zpracování, na dnešní měřítko. Na eBay jsou ale bohužel dost žádané a cena se většinou vyšplhá tam, kde ji nehodlám akceptovat (na to, abych se na ni jen podíval a poslal ji třeba dál)

Nezbývá než čekat, jestli vyjde verze, kterou prezentoval AA v Norimberku. Možná to bude upgradovaná verze (podobně jako u Toyoty 2000 GT). A SUNSTAR taky teď nabízí DB5ky v katalogu 2011, na výstavě taky byly, tak uvidíme, jestli se čas nějak promítně do kvality (do ceny určitě :) ).
no vidíš, to jsem ani netušil, že už DB5 kdysi AA vyráběl :) Ale raději bych tu novější, kterou avizují v novinkách, tak snad to nebude reedice nebo jen upgrade, ale že přijdou už s novým modelem..

sva57
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sva57 »

AA skutečně dělal DB5 a ta recenze,kterou kdysi četl licer,tak přece jenom je trochu přitažená za vlasy.Já mám sice DB5 od Chrono(předchůdce Sunstaru).Tento model má ještě asi na rozdíl od Sunstaru takový ten natahovací motorek(s modelem se couvne a on jede dopředu).I když jelikož je model dost těžký,tak přece jenom to funguje pouze po velmi hladké podlaze,ale i to pouze sporadicky.
Ale k věci : já taky uvažoval,že ho obměním za AA,ale nakonec jsem to odložil,jelikož AA neměl zpětné zrcátka a nechtělo se mě tenkrát platit o cca 1000 kč navíc.AA má navíc od Sunstaru(Chrono) otevírací kufr,detailnější zpracování interiéru a motorového prostoru,pochopitelně koberečky v interiéru,lepší lak atd.
A jelikož na fotkách z Norimberku se mě DB5 od AA velmi líbí a má i lépe provedené disky kol než původní verze,tak ho určitě pořídím.A jsetli to Chrono prodám,nebo si ho nechám jako takovou raritku,ještě uvidím. ;)
Obrázek

Stevko86
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stevko86 »

škoda toho prilis hrubeho dverneho ramu a neotvaratelneho kufra...lebo inac ten DB5 vyzera celkom dobre :)
modrý Mondial, pekný Mondial :)

sva57
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sva57 »

No ono to v reálu zase až tak hrozně nevypadá,dost to zkresluje ta fotka a přímý dopad světla ;)

deesse23

Příspěvek od deesse23 »

..tak to je skutečně raritka :)
A do jaké barevné varianty půjdeš? Mají myslím ještě nabízet zelenou..

sva57
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sva57 »

Asi do téhle..
Obrázek

Odpovědět

Zpět na „Sběratelské modely 1/18“