Muscle cars

Pravidla fóra
Prosím opravte si obrázky které se špatně zobrazují nebo jsou nefunkční. Jinak budou z příspěvků odstraněny administrátorem.
Odpovědět
RosaV8

Re: Muscle cars

Příspěvek od RosaV8 »

Jo, máš pravdu, na Oldse i na chevyho se už těším, ale po nich něco přibude buď v létě nebo spíš až na podzim. A to když si vezmu, že jsem chtěl 930 turbo od AA :( Asi to dopadne jako RX-7...prostě někdy. Taky mě přemáhají chutě zařídit si speciální kasičku a začít pomalu spořit na nějakou tu ameriku 1:1 :)

sashator
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sashator »

Dali.B - Tak zrovna Chargery jsou pro mě srdcová záležitost- jednou (až vyrostu ;) ) tak bych zrovna nějaký silný modelový ročník chtěl mít i v 1:1. No a do té doby se budu muset spokojit jenom s těma modýlkama (už mám 68,69,71 SuperBee). A musím říct, že celkově sérii Authentics mám velice rád!!!

A jinak koukám, že se vás tu více chystá na RoadRunnera a GTX od GMP- můžu jenom vřele doporučit, oba vlastním (RoadRunnera ve žluté Twist Convertible a GTX v béžové) a jsou to luxusní kousky. Bohužel se dnes již horko těžko dají sehnat za dobrý peníz- i s poštou musí člověk počítat tak okolo 150 USD.

Dali.B
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dali.B »

Red píše:Máš na cestě z USA nějaké pěkné "ameriky", Dalibore?
Radku, mám... :) Dva Chargery 1971 z Authenticu , Chargera 500 už mám doma, ale ten bude ještě nějaký čas čekat na pořadí vybalení. A na cestě mám také R/T 440 Magnum, ten jde společně s jedním kouskem (nebudu prozrazovat) tady pro kolegu Rosu. No a každým dnem by mělo dorazit od Exactu Camaro RS/SS 396 1968. Tady si ještě nejsem jist, zda zůstane u mě, to bude takový vnitřní boj, protože už mám Camaro Z-28 od Authentics a já to nerad míchám, ale bylo za přijatelnou cenu, tak jsem do něj šel.
No a pak mám na cestě ještě jednu o mnoho mnoho let starší ameriku, ale to zatím nebudu prozrazovat, protože tuším v kostech, že až to přijde, bude to opravdu pecka. ;)

Red

Příspěvek od Red »

Samé pěkné kousky Tě čekají... :)
V Chargerech bych chtěl taky pokračovat, mám jen R/T 1968 od Ertl Authentics a pak australský Chrysler Charger, ten sem původně ani nechtěl, ale pak sem ho viděl na živo a vzhledem k, v té době probíhající, akci 1+1 zdarma v prodejně Bobr jsem ho koupil, protože se mi moc zalíbil.
Camaro mám od HWY61 a GMP, přičemž GMP je samozřejmě lepší (za chvíli postnu nějaké fotky). Authentics a Exact bych podle fotek řekl, že budou podobně kvalitní, tak bych se je nebál vedle sebe postavit, ale vím, že to děláš nerad.
Já nasbíral Corvetty, které sem chtěl mít (zatím 44ks), tak teď, než vyjdou nějaké další (blízko je snad 1970 od AA), tak chci hlavně rozšířit právě řady muscle cars.

K těm Plymouthům od GMP, těch bych chtěl mít více, minimálně jednoho Road Runnera a jeden GTX, protože vypadají opravdu parádně, ale jak píše Sashator, je už problém sehnat verzi, kterou by člověk chtěl a za slušnou cenu, třeba se mi moc líbí Road Runner v barvě Plum Crazy, ale ten je zrovna za dost peněz...

Red

Příspěvek od Red »

Chevrolet Camaro Z28 1967, GMP, George Follmer, Trans-Am Mid-Ohio, třetí místo.
Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Red

Příspěvek od Red »

Snad nebude vadit jeden australský muscle car: Chrysler Charger E49 od AA
Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek

RosaV8

Příspěvek od RosaV8 »

vida vida...exact detail, GMP a teď už i AutoArt...ten by snad mohl být cenově nejdostupnější :)
Obrázek
greenlight taky nezklamal...tady asi budu řvát radostí ještě víc než u toho shelbyho :D
Obrázek
....snad to bude oproti Yatmingu pořádný rozdíl a do třetice zástupce praktických aut
Obrázek
a takový Oldsmobile 1959 hardtop od Sunstaru...máme se na co těšit :D

Red

Příspěvek od Red »

Shelby GT500 od GMP podle toho, co jsem četl, je z forem Exactu, i podle fotek vypadá dost stejně, na první pohled se liší snad jen nápisy na pneumatikách. Jelikož sem ale Exact neměl, uvažoval sem, že si ten od GMP koupím, nakonec se mi poštěstilo s Exactem, tak GMP nechám plavat, ale jelikož mám od Exactu GT350 a GT500KR, tak určitě koupím GT500 od AA, protože ten se mi podle fotek moc líbí, teď už je jen otázka, jak ho AA nacení, snad to moc nepřeženou.

Ten Trans-Am od Greenlightu vypadá taky dobře, ikdyž s Greenlightem nemám moc zkušeností (mám jen Corvette 4té generace a ta je taková hraniční, co se týká kvality)

RosaV8

Příspěvek od RosaV8 »

Jo, C4 bych taky rád..ale zatím není žádná co bych faKt chtěl. Jinak od greenlightu mám dva modely - firebird 1989 - s tím jsem opravdu spokojenej, kastle odpovídá, hezký detaily...jenom to kazí skla (nejsou úplně čirá, vypadají jako by byla lehce zamlžená) a naprosto jednuduše naznačené lampy, ale jinak moc pěknej model. Tím druhým je shelby GT500 2010 - taky dobře udělanej, je vidět, že se kluci u greenlightu snaží, úroveň zpracování se oproti pontiacu výrazně posunula. Takže i když tohle auto bude dělat i AutoArt, já si nechám greenlight, zaprvé fakt není špatnej a hlavně si chci nechat grabber blue, podle mě nejlepší barva pro tenhle typ.
Tady ještě fotka toho Oldsmobilu - nádhera, toho musím mít :)
Obrázek

Red

Příspěvek od Red »

Firebirda 1989 uvažuju, že si taky koupím, vzhledem k cenám, v jakých se teď pohybuje.
A Shelby GT500 2010 v grabber blue souhlasím, v té barvě nemá chybu, opravdu sem hodně váhal, jestli koupit Greenlight, nebo čekat na AA (i AA bude v grabber blue), zatím teda čekám na AA a snad se i brzo dočkám.

Ten Oldsmobile vypadá nádherně.

Odpovědět

Zpět na „Sběratelské modely 1/18“