Co chystáte? (aneb co je na cestě)
Pravidla fóra
Prosím opravte si obrázky které se špatně zobrazují nebo jsou nefunkční. Jinak budou z příspěvků odstraněny administrátorem.
Prosím opravte si obrázky které se špatně zobrazují nebo jsou nefunkční. Jinak budou z příspěvků odstraněny administrátorem.
Re: Co chystáte? (aneb co je na cestě)
Kromě červené Martini také několik verzí klasické bílé mj.i Safari.
Hurvajs, zbieram len rally modely v mierke 1:43 a 1:18. Štyridsaťtrojkami som začal (upozorňujem som začiatočník) a postupne pridávam aj nejaké 18. U 43 sa zameriavam najmä na modely od HPI (písal som aj v inej časti fóra), ktoré sú podľa môjho názoru celkom kvalitne spracované (rozhodol som sa pre menšie množstvo modelov, ale kvalitne spracovaných). Osemnástkami dopĺňam zbierku, začal som autoartmi a tie ma príjemne prekvapili
. Naopak nepríjemne ma prekvapilo moje prvé Kyosho. Dnes mi dorazila z Belgicka Lancia Delta TdC Nr.3, na ktorej piate dvere nedoliehajú min. o 2 mm, karoséria v okolí smeroviek je ožltnutá, väčšie sú aj rozostupy medzi karosériou a dverami (s tým som počítal). Nakupujem cez E-shopy, takže modely predtým nemám v rukách a tak sa učím aj na vlastných chybách. Zatiaľ zdar, idem dcére podpísať plienky do jasličiek
,zabehať si
a večer možno zas čeknem fórum.

Z Modelissima pár modelů pro mé kamarády sběratele a pro mě Ferrari 250 LM 1965 od HWE

Raritní model z Model Car Expo

Z Modelissima Porsche 997 GT3 CUP 2010

Poté co jsem se nechal zlákat falešnou nabídkou hongkongského králíčka(zbytečná ztráta času a nervů),jsem se rozhodl pro tento nákup.

Ford Focus RS WRC, Delecour/Grataloup, RMC 2001, AA 1:18. Vyreklamoval som v Belgicku Lanciu Delta Integrale od Kyosho, ktorá mala zažltnuté okolie smeroviek a nedoliehajúce piate dvere (min. 2 mm) a nechal si poslať Ford od AA. Mitsubishi z RMC, Panizzi, AA 1:18 cez e-bay z Turecka, tak uvidím v akom stave príde.
2x AA z carmodel.net:

Krásná dvojka, mám též, oba v úplně stejném barevném provedení. 

díky, z tvých fotek jsem se právě nechal inspirovat