OTTO mobile

Pravidla fóra
Prosím opravte si obrázky které se špatně zobrazují nebo jsou nefunkční. Jinak budou z příspěvků odstraněny administrátorem.
Odpovědět
Mikojan04
Kontaktovat uživatele:

Re: OTTO mobile

Příspěvek od Mikojan04 »

Alpinky je škoda,pokud se jednalo o násilný čin,ale třeba kryt motoru nějak odstával a chtěl jej opravit.A při té příležitosti vyfotil co je pod krytem motoru.Chci se zeptat kdo na foru má zkušenost s předobjednávkami u Otto?Potřebuji poradit jak na ni.Jestli stačí poslat klasický e-mail s kodem modelu o který mám zajem i s mým registračním číslem pro předobjednávky z e-mailu ,kterým jsem se registroval na Otto a na základě této objednávky dostanu kontaktní údaje k převodu peněz atd?Díky za odpovědi :D

BaRT
Site Admin

Příspěvek od BaRT »

Napiš Sváťovi
Sbírka modelů Citroën

sva57
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sva57 »

Najdeš si na Otto ve složce OttOmobile Club International takovou tabulku.
Obrázek
Ta je v PDF,tak si ji převedeš do porgramu,kde se dá vyplnit(já to řeším v malování).To vyplníš,znova přeneseš do PDF a v mailu pošleš na club@otto-models.com.
Vyplníš v tabulce i počty kusů,poštovný a celkovou cenu za objednávku.
Pak Ti přijde potvrzení,že mail dostali a Ty provedeš platbu na marketing@otto-models.com přes Paypal.

Mikojan04
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mikojan04 »

Díky a platit se dá jen přes paypal ,nejde to i přes embosovanou kartu jako při klasické objednávce z jejich shopu?

sva57
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sva57 »

To možná jo,ale s tím nemám zkušenosti -platím přes Paypal,protože je to nejjednodušší a neplatíš poplatky za převod.

licer

Příspěvek od licer »

Potvrzuji Sváťovy slova. Musí to být v tom jejich formuláři. Osobně to řeším tak,že to PDF vytisknu, vyplním a pak naskenuji a odešlu na email. Pokud bys to napsal jen tak do těla emailu, tak by to nemuseli akceptovat. Třeba u předobjednávky na tu poslední 1/12 to je tak výslovně uvedeno.

sva57
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sva57 »

tak 7.1.2011 bude zase bitka o R 5 Alpine z RMC ;)
Obrázek

BaRT
Site Admin

Příspěvek od BaRT »

Naštěstí bude v 2000limitu tak by se na tebe mělo dostat :-)
Sbírka modelů Citroën

sva57
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sva57 »

Já už mám 2 kousky z pre order.Ale pár jich ještě budu kupovat ;)

Vlad

Příspěvek od Vlad »

Mikojan04 píše:Díky a platit se dá jen přes paypal ,nejde to i přes embosovanou kartu jako při klasické objednávce z jejich shopu?
Da sa platit este prevodom na ich ucet, kartou nie. Ak budes chciet, bankdata Ti poslem. Ja som to vyuzil len raz, ale funguje to. Ale to budes mat drahsie, lebo ceske banky ako ne-eurovy stat si za to stale pytaju poplatky.

Odpovědět

Zpět na „Sběratelské modely 1/18“