Porovnání modelů
Pravidla fóra
Prosím opravte si obrázky které se špatně zobrazují nebo jsou nefunkční. Jinak budou z příspěvků odstraněny administrátorem.
Prosím opravte si obrázky které se špatně zobrazují nebo jsou nefunkční. Jinak budou z příspěvků odstraněny administrátorem.
Re: Porovnání modelů
Díky Dalibore,já ještě pořád vedu takový vnitřní boj,zda vezmu červenou,nebo bílou
Taky mám vnitřní boj, pro změnu zase u 924 Carrera turbo a 911/964 Carrera. Jednu chci červenou, jednu černou, křížem, jen se nemůžu rozhodnout, kterou červenou a kterou černou. Bílou 911 a stříbrnou 924 jsem vyloučil.sva57 píše:Díky Dalibore,já ještě pořád vedu takový vnitřní boj,zda vezmu červenou,nebo bílou
924 Carreru mám stříbrnou,jelikož klasickou 924 mám červenou.No a u 911/964 Carreru preferuji zelenou,druhá alternativa je žlutá.Už mě prostě ten výběr barev červená-stříbrná-černá-bílá začíná poněkud iritovat...Dali.B píše: Taky mám vnitřní boj, pro změnu zase u 924 Carrera turbo a 911/964 Carrera. Jednu chci červenou, jednu černou, křížem, jen se nemůžu rozhodnout, kterou červenou a kterou černou. Bílou 911 a stříbrnou 924 jsem vyloučil.
Ještě k té bílé 959-je pěkná,ale trochu mě vadí jiný odstín bílé u kol a karoserie
To máš pravdu, chtělo by to sem tam nějakou jinou barvičku. Třeba u Gallarda LP 550-2 Balboni, jsem si říkal, že do něj ani nepůjdu, protože opět typická sestava barev Lamborghini : žlutá, oranžová, šedá... Ale teď se objevila ta světlounko zelená a je parádní. A že budou u 911/964 ještě další barvy - zelená, žlutá, to jsem vůbec nevěděl, tak možná ještě taky počkám.sva57 píše:No a u 911/964 Carreru preferuji zelenou,druhá alternativa je žlutá.Už mě prostě ten výběr barev červená-stříbrná-černá-bílá začíná poněkud iritovat...
U LP 550 Balboni půjdu taky do té zelené,je fakt pěkná.A ještě by mělo být v zelené od AA Turbo 3.0
Citam, ze viaceri mame problem s farbami Porsche od AA. U 964 su potesitelne dalsie nie cerveno-strieborno-cierne farby a dufam, ze urobia casom nejake pestrejsie zavodne verzie P924, ked uz sa dali do tychto rozsirenych verzii.
U 959 je jednoznace z ich ponuky favoritom biela farba.
U 959 je jednoznace z ich ponuky favoritom biela farba.
-
- Kontaktovat uživatele:
Jako starý forďák musím okomentovat: jestli Sierru, pak jedině AA. Ten Minichamps je tak akorát dobrý na přestavbu pro pokročilé modeláře. A to jsi nedodal fotky interiéru.. tam jsou teprve kvalitativní rozdíly.sva57 píše:Občas tady byly vedeny debaty o tom,zda jsou modely AA a PMA na stejné úrovni,nebo zda modely AA jsou na tom přece jenom lépe.
Přemýšlel jsem o koupi Sierry Cosworth v civilní verzi a narazil jsem v podstatě na identické vozy od obou firem.(zhruba stejné cenové relace-rozdíl 10 € ve prospěch AA)
na první fotce je Sierra od AA,na druhé od PMA
..v tomto případě je velký rozdíl patrný už s fotografií(AA je na tom o poznání lépe) a nepotřebuje to další komentář
..ale ta verze od PMA snad není ze současné produkce tohoto výrobce??
Když dva dělají totéž,není to totéž.
AA vydal Hondu NSX 1990, a totéž provedlo Kyosho-reedice modelu z poloviny 90. let k 20 výročí Hondy NSX.Někdo může podotknout,proč srovnávám tyto modely z tak rozdílného období.Je to proto,že datum výroby je z konce roku 2010 u obou modelů.
Jinak tady dávám k dispozici pouze fotky,které podle mě ani komentář nepotřebují.
AA vs. Kyosho
Pozn.: jen nechápu,proč Kyosho v reedici na modelu trochu nezapracovalo a nesnížilo o nějaký ten mm aspoň světlost modelu,když už nic jiného.
A i když je cena Kyosha 40% z ceny AA,tak pro mě jasná volba-AA i přes celkem vysokou cenu.
Model od Kyosha je mého kamaráda,který si ho zakoupil do archívu
AA vydal Hondu NSX 1990, a totéž provedlo Kyosho-reedice modelu z poloviny 90. let k 20 výročí Hondy NSX.Někdo může podotknout,proč srovnávám tyto modely z tak rozdílného období.Je to proto,že datum výroby je z konce roku 2010 u obou modelů.
Jinak tady dávám k dispozici pouze fotky,které podle mě ani komentář nepotřebují.
AA vs. Kyosho
Pozn.: jen nechápu,proč Kyosho v reedici na modelu trochu nezapracovalo a nesnížilo o nějaký ten mm aspoň světlost modelu,když už nic jiného.
A i když je cena Kyosha 40% z ceny AA,tak pro mě jasná volba-AA i přes celkem vysokou cenu.
Model od Kyosha je mého kamaráda,který si ho zakoupil do archívu