Kovové i resinové modely trolejbusů a autobusů 1/43
-
Re: Kovové i resinové modely trolejbusů a autobusů 1/43
Ahoj.1)Pokud se vám zdá cena za resinový model autobusu 1/43 3000CZK moc,tak vám doporučuji mrknout na ceny v zahraničí!2)Pokud bylo psáno,že na zpětná zrcátka musíš znát výrobce,nebyla tím myšlená protekce,ale to,že vám je výrobce osobně přidělá,nebo dodá k u něho doma přebíraného modelu.Modely koupené u Foxtoys zpětná zrcátka nemají,protože to jde poštou a zrcátka se většinou urazily a došlo k poškození modelu na místě uchycení zrcátek.Důvod nevybavení zrcátky tedy není na straně výrobce,ale prodejce.S pozdravem Pavel Rajm.
-
Tak za 1.) Ceny rezinových modelov napríklad od NEO, Otto sú ďaleko nižšie a a modely neporovnateľne kvalitnejšie...
2.) čo píšeš je poriadna hlúposť. Kúp si akýkoľvek model nákladného auta 1:43 väčšina má pribalené zrkadlá bez "akejkoľvek protekcie" , taktiež nie sú pripevnené, ale pribalerné k modelu. A to sa jedná aj o kovové modely nie len o rezin. Výrobca by sa mohol trochu zamyslieť.. Je to drobnosť, ale chýbajúce zrkadlá kazia celkový dojem z modelu.
2.) čo píšeš je poriadna hlúposť. Kúp si akýkoľvek model nákladného auta 1:43 väčšina má pribalené zrkadlá bez "akejkoľvek protekcie" , taktiež nie sú pripevnené, ale pribalerné k modelu. A to sa jedná aj o kovové modely nie len o rezin. Výrobca by sa mohol trochu zamyslieť.. Je to drobnosť, ale chýbajúce zrkadlá kazia celkový dojem z modelu.
Pavel Rajm - keď už sme u toho, tak sa nebavíme o cene 3000 kč, ale o cca tretinu vyžšej - 3850, čo nie je nepodstatný rozdiel. Zrkadlá by pribalené byť rozhodne mali. Nech už si ich prilepí kupujúci sám (aj Kaden ich k Tatrám dáva pribalené v sáčku).
Na druhú stranu Leon keď už to porovnávaš s NEO, Otto a pod., tak si vezmi koľko modelov z danej série predajú oni a koľko sa predá z každého typu autobusu. Cez 1000 kusov to určite nebude
a vývoj/čas je treba zaplatiť.
Škoda, že sú také drahé, lebo inak by som si ich určite kúpil
.
Na druhú stranu Leon keď už to porovnávaš s NEO, Otto a pod., tak si vezmi koľko modelov z danej série predajú oni a koľko sa predá z každého typu autobusu. Cez 1000 kusov to určite nebude

Škoda, že sú také drahé, lebo inak by som si ich určite kúpil

Škoda 1:43 a 1:18, Tatra 1:43, rally 1:43 + srdcovky 1:čokoľvek
-
Len k NEO dodám, že ich tiež číňankovia ručne skladajú a série sú omedzené (čo mám doma 325 ks séria, čo nie je až také závratné číslo). Ak by stál autobus porovnateľne s ich modelmi predali by ich tiež podstatne viacej (len by to chcelo o 200% pridať na kvalite lebo hovorte si čo chcete, na prvý pohľad je slabá a na živo tiež). Ak si vezmem cenu cca 45 € za koľko sa priemerne tieto modely (NEO) predávajú, tak by nebol problém primerane kvalitný autobus predať za dvojnásobok. A verím tomu, že by sa ich predalo celkom slušné množstvo. Druhá strana sú výrobné kapacity...
Podle mě pokud napíšeš výrobci dopis a na zrcátka má formu tak ti je pošle...
Příbal by to asi vyřešil, ale je to na každém...
Cenu neřešim je to vždy otázka (nabídka / poptávka / kvalita)
Sbírka modelů Citroën
Za takovou cenu čekám odpovídající Model , ne se ještě O Něco dožadovat . . . .
Já jsem to pochopil že to nebylo pak je dodělal.
Sbírka modelů Citroën
A kde se to kupuje přímo od prodejce, má nějaké stránky?BaRT píše:Podle mě pokud napíšeš výrobci dopis a na zrcátka má formu tak ti je pošle...
-
Drazí dopisovatelé ze Slovenska.Pokud umíte číst česky,psal jsem cenu resinového modelu autobusu a trolejbusu 3OOOCZK u výrobce!Prodejce,tedy Foxtoys vám tuto cenu poněkud upraví na 3850CZK.Co se týče zrcátek,tak jak jsem již psal,nejdříve modely zrcátky vybaveny byly,ale docházelo při přepravě poštou k jejich ulomení,tak je dále prodejce nevyžaduje!Takže si pánové stěžujte na cenu a vybavení v Praze u prodejce. https://modellbusmarkt-oberammergau.de/ ... e&lang=eng Tady se mrkněte kolik stojí ty samé resinové modely v Německu.KAROSA ŠL11 - 165Euro = zhruba 4125CZK.Tyhle modely jsou dělané doma v obýváku po desítkách kusů o víkendech.Pokud ovšem znáte u nás levnější výrobce a prodejce,račte si modely kupovat u nich. Ke koupi těchto modelů vás skutečně nikdo nenutí.Pavel Rajm.
-