WRC - není co víc dodat

Pravidla fóra
Prosím opravte si obrázky které se špatně zobrazují nebo jsou nefunkční. Jinak budou z příspěvků odstraněny administrátorem.
Odpovědět
sva57
Kontaktovat uživatele:

Re: WRC - není co víc dodat

Příspěvek od sva57 »

Audi Quattro LWB vs Quattro Sport-AA
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Toyoata Corolla WRC 1998 AA
Obrázek
Obrázek

Dali.B
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dali.B »

Na Corollách WRC z roku 1998 je nádherné, jak mají z každě rally jiné zbarvení se symboly země, ve které se zrovna jelo, takže Británie deštníky, Austrálie klokánci, Finsko smrčky atd... Corolla WRC je moje nejoblíbenější WRC-éčko :D

hurvajs
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od hurvajs »

Svato super Obrázek Ty jsi nakonec šel do toho Blomqvista??Nebo budeš brát i toho Rohla??
Trošku mimo OT,takhle vypadá Freddy dnes.Vítěz Barumky 2010.Na foto s mojim synkem 8-)
(nefunkční link odstraněn adminem)

sva57
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sva57 »

Bude mě stačit jen ten Blomqvist ;)

racing18

Příspěvek od racing18 »

Dali.B píše:Na Corollách WRC z roku 1998 je nádherné, jak mají z každě rally jiné zbarvení se symboly země, ve které se zrovna jelo, takže Británie deštníky, Austrálie klokánci, Finsko smrčky atd... Corolla WRC je moje nejoblíbenější WRC-éčko :D
Akorát,že u většiny neodpovídá výška předního spojleru.Nejmarkantnější je to u africké verze.Vážně jsem uvažoval zda ji vůbec pořídit,no nakonec jsem ji vzal.

Vlad

Příspěvek od Vlad »

Pri dnesnych Otto som odfotil aj moju Corollu - Argentina, to bol moj prvy rallye AA, este za velky peniaz. Vyberal som si ju podla motivu na dverach , nemal som favorita medzi nimi.
Mam este jednu trochu vzacnejsiu - Zucchetti - co sla Monte Carlo, ale bohuzial je ako vacsina dobre ulozena v krabici niekde v kope ostatnych modelov.

lazard

Příspěvek od lazard »

Tak jsem dle dostupných archivních fotografií prostudoval skutečný vuz Fiat 131 Abarth Rally Monte Carlo 1980 a porovnal s modelem od Kyosha(taky z fotek).Kromě toho, že skutečný vuz neměl na straně spolujezdce zrcátko jsem žádnou jinou chybu neobjevil.Všechno jinak souhlasí(zbarvení,kola,všechny reklamy....)Takže tento model hodnotím na výbornou a určitě nebude chybět v mé sbírce
Mam dotaz vztahujici se k tomu nahore.
Chci si koupit vyse zmineny model. Kdyz jsem vsak nyni hledal fotky z rallye, zjistil jsem, ze rellye se jela vestinou na snehu a rafky a pneumatiky na skutecnem aute zdaleka neodpovidaji modelu, ktery ma siroke rafky a temer slicky. Timto tento model u me poklesl a dam prednost Markku Alenovi z roku 1981, kde by uz kola mely byt OK. Co na tp zdejsi znalci rallye a modelu?

hurvajs
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od hurvajs »

Dušane,Monte se jede na sněhu,ale i na asfaltu at už suchém či mokrém.Tady je dukaz,že ty kola jela také,nebo byly minimálně obuté ;)

hurvajs
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od hurvajs »

Po delší době nový přírustek 1/18. Citroen C4 WRC RedBull 2008.Tento model jsem neměl v plánu,ale když byl ve slevě,neodolal jsem :) (na foto s verzí 2007 MC)

lazard

Příspěvek od lazard »

Dušane,Monte se jede na sněhu,ale i na asfaltu at už suchém či mokrém.Tady je dukaz,že ty kola jela také,nebo byly minimálně obut
Diky za foto. Ted si muzu ten model s klidnym svedomim koupit.

Odpovědět

Zpět na „Sběratelské modely 1/18“