OTTO mobile
Pravidla fóra
Prosím opravte si obrázky které se špatně zobrazují nebo jsou nefunkční. Jinak budou z příspěvků odstraněny administrátorem.
Prosím opravte si obrázky které se špatně zobrazují nebo jsou nefunkční. Jinak budou z příspěvků odstraněny administrátorem.
Re: Výrobce Resin modelů OTTO
Dnes mě přišlo potvrzení,že jsem členem OttO clubu i s ID. 

-
Sakriš a mne zatiaľ nič
Ja chceeeeem Leona 

No jestli to nebude tím Leone,že já už jsem zasloužilý zákazníkLeonCupraR píše:Sakriš a mne zatiaľ ničJa chceeeeem Leona

-
No tak to hej, to potom všetko vysvetľuje - takže podľa zásluh
Ale keĎ ja tie 1:18 nezbieram...že by som narýchlo nakúpil u nich v Shope aby sa zľutovali

Huráááááááááááááááááááááááááááááásva57 píše:Dnes mě přišlo potvrzení,že jsem členem OttO clubu i s ID.

jj-kup tam takových 20-25 modelů a máš to suchuLeonCupraR píše:No tak to hej, to potom všetko vysvetľuje - takže podľa zásluhAle keĎ ja tie 1:18 nezbieram...že by som narýchlo nakúpil u nich v Shope aby sa zľutovali
![]()

A vidím že HOPPA se velmi raduje

Já bych se zas tolik neradoval.
To budeš mít nárok jen na dva kousky.Nebo je to jinak?
Na dva kousky,v případě velkého zájmu jen na jeden.Ale ja se říká,lepší něco, než nicgary28 píše:Já bych se zas tolik neradoval.

Ano,HOPPA se velmi raduje a Sváťa ví pročsva57 píše: A vidím že HOPPA se velmi raduje

- hurvajs
- Kontaktovat uživatele:
Svato no konečně tě přijali,parádasva57 píše:Dnes mě přišlo potvrzení,že jsem členem OttO clubu i s ID.