IXO Museum
Re: IXO Museum
IXO asi netrefilo odstín barev. Originál se zdá být ve 2 odstínech žlutozelené, model je spíš žlutá a hnědá. Ale jak jsem psal výše, nenašel jsem o tomto autu informace, takže asi nevím, jestli ve žluté bylo jen jedno auto, nebo více.
Na druhou stranu, když Bugatti Royale 1:18 coupé Napoleon (v ceně 500 euro) udělal Bauer ve třech barevných kombinacích, když prokazatelně existovala jen jedna verze...
Ten model Lancie je hezký, v reálu vypadá rozhodně o moc lépe než na fotkách.
Na druhou stranu, když Bugatti Royale 1:18 coupé Napoleon (v ceně 500 euro) udělal Bauer ve třech barevných kombinacích, když prokazatelně existovala jen jedna verze...
Ten model Lancie je hezký, v reálu vypadá rozhodně o moc lépe než na fotkách.
Je to hezký model a ve skutečnosti vypadá fakt lépe 

Jinak pocit nereálné barvy je hlavně tím ostře žlutým interierem, kdyby byl v tmavším odstínu, tak byl výsledek skoro bezvadný (teda úplně dokonalé není téměř nic
)
Novinky pořád žádné
už mám trošku obavy, jestli není něco špatně...

Novinky pořád žádné

-
No ještě trošku doufám, že pokud se nic neobjeví v nejbližší době, tak něco vydají aspoň na předvánoční trh. Raději bych teda byl, kdyby to vycházelo postupně. Pokud všechny novinky vrhnou na trh během jednoho měsíce, tak to bude celkem finanční zátěž - zvláště před vánoci. Ale pořád to beru, jako tu lepší variantu - v horším případě nebude nic 

Já bych jako nejoptimističtější reálnou variantu viděl tak, že IXO uvede nové modely začátkem října a začátkem prosince. U Musea nikdy neuvedli víc než 2 modely, takže mi z toho vychází maximálně 4 modely do konce roku. Z připravovaných bych si přál Panharda, Buccali a Cord.
Samozřejmě čekám na tři Bugatti T41, ale támhle tempem budou tak za 4 roky.
Jinak jsem si díky Sváťovi a pořídil z Modelissima ve slevě Hispano Suiza H6C a Horch 853A. Jako výrobce je uveden jakýsi Atlas, ale řekl bych, že to je remitenda původní séria Altaya, protože modely přesně odpovídají fotkám této série. Jsou podle mě i v dale lepších barevných kombinacích než IXO Museum a moc se mi líbí.
Samozřejmě čekám na tři Bugatti T41, ale támhle tempem budou tak za 4 roky.
Jinak jsem si díky Sváťovi a pořídil z Modelissima ve slevě Hispano Suiza H6C a Horch 853A. Jako výrobce je uveden jakýsi Atlas, ale řekl bych, že to je remitenda původní séria Altaya, protože modely přesně odpovídají fotkám této série. Jsou podle mě i v dale lepších barevných kombinacích než IXO Museum a moc se mi líbí.
Říjen a prosinec by byl fajn
, doufám teda, že nebudou napřed samé Mercedesy 

Máte zkušenost s veterány RIO? Tohle je asi novinka - Isotta Fraschini, moc se mi líbí, ale je za 52 eur, což je zhruba cena veteránů Minichampsu, které pokládám za výborné. Proto by mě zajímalo, jestli je cena za RIO adekvátní.

Ještě bych uvažoval o této Royale,která v sérii Altaya nebyla (tudíž se nedá předpokládat ani v IXO Museum). Mají jí ve slevě u Macmodelu za cenu srovnatelnou s IXO Museum, tak by mě zas zajímalo, jestli je srovnatelná s Ixem. Až budu v Praze, obhlédnu jí.
(nefunkční link odstraněn adminem)

Ještě bych uvažoval o této Royale,která v sérii Altaya nebyla (tudíž se nedá předpokládat ani v IXO Museum). Mají jí ve slevě u Macmodelu za cenu srovnatelnou s IXO Museum, tak by mě zas zajímalo, jestli je srovnatelná s Ixem. Až budu v Praze, obhlédnu jí.
(nefunkční link odstraněn adminem)
Modely RIO se mi moc líbí, nemají sice přesnost a jemnost detailu IXO Museum, ale zase těžko definovatelné umělecké kouzlo 

Tak jsem zjistil, že ta Royale je stará verze s číslem 66. Už dělají novější verzi s číslem 4260, která vypadá líp. Proto asi ta sleva 

Všechna RIA mám ještě se starším číslováním, tak aktuální modely nedovedu posoudit
Jinak model MUS025 Mercedes 260D W138 1936 je standartně v kombinaci zelená/černá, ale v dealerské edici je stejný model krásně tmavě modrý. Boxík je zřejmě stejný, ale neví někdo jak vypadá kartonová krabička? Stejná jako v edici Museum nebo jiná
Nebo je to Altaya ze serie Mercedes 

Jinak model MUS025 Mercedes 260D W138 1936 je standartně v kombinaci zelená/černá, ale v dealerské edici je stejný model krásně tmavě modrý. Boxík je zřejmě stejný, ale neví někdo jak vypadá kartonová krabička? Stejná jako v edici Museum nebo jiná