OTTO mobile

Pravidla fóra
Prosím opravte si obrázky které se špatně zobrazují nebo jsou nefunkční. Jinak budou z příspěvků odstraněny administrátorem.
Odpovědět
sva57
Kontaktovat uživatele:

Re: Výrobce Resin modelů OTTO

Příspěvek od sva57 »

Po registraci v Otto clubu můžeš koupi ale jen 2 totožný modely....

LeonCupraR

Příspěvek od LeonCupraR »

To viem, mne ide o to, aby sa minimálne mne ušiel jeden na 100 %! Ďalší kamarátovi z klubu a ak budú ešte aj vo voľnom predaji, tak podľa poradia, všetko však pre klub. Ešte prísť na to, ako vyplniť ten formulár... :evil:

sva57
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sva57 »

Návod by nám mohl dát "licer"

LeonCupraR

Áno, všimol som si, že jemu sa to podarilo, ja to práve teraz skúsim poslať (vytlačené, vyplnené, naskenované...) + do mailu ešte raz všetky info priamo napísané, uvidíme, či to bude stačiť. Bojím sa , že nepomôže ponocovanie - viď naposledy GOLF gti...

Apex

Příspěvek od Apex »

ahojte nakolik víde? jeto 1:18 kdybych zaplatil předem někomu vzalbymiho někdo? chtělbych ho k sobě do auta díky ;)

LeonCupraR

do auta 1:18 :?: :!:

sva57
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sva57 »

LeonCupraR píše:Áno, všimol som si, že jemu sa to podarilo, ja to práve teraz skúsim poslať (vytlačené, vyplnené, naskenované...) + do mailu ešte raz všetky info priamo napísané, uvidíme, či to bude stačiť.
Tak jsi mě Leon motivoval a objednávku jsem poslal mailem také.Akorát že jsem si to přetáhl do malování,vyplnil a poslal Tak uvidím,jaká bude odezva-pokud nějaká bude ;)

LeonCupraR

Tak daj potom vedieť, či bude nejaká odozva, samozrejme ja spravím takisto.

sva57
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sva57 »

jj-jasan že dám ;)

Vlad

Příspěvek od Vlad »

Čitam, ze viaceri uz pojdete na predobjenavky, ja tak fungujem skoro od zaciatku a okrem tej prvej, co som na fore spominal, funguje to bezproblemovo, len si musim ustriehnut datum poslania predobjednavky a platby. Inac mam smolu. Teraz som prave rozmyslal, ze asi neposlem predobjednavku, kedze je tam vacsia seria R5Turbo a hadam sa aj ta zlta Alpine V6 rychlo neminie. No nakoniec asi pre istotu to do konca tyzdna odoslem, lebo istota je istota.
Otto povacsine potom posle avizo (nie vzdy to urobil), ze ktore modely som si predobjednal, to treba skontrolovat, lebo asi 2x som tam mal ine uvedene, aj mnozstvo aj typ. No ked som na to zareagoval, tak to hned opravili a vyhovorili sa na automaticky system.
Na Littli u frantikoch su uz v predaji tohtomesacne novinky,
http://www.littlebolide.com/products_ne ... ers_id=400
tak dufam, ze budu coskoro aj u mna ;)

Odpovědět

Zpět na „Sběratelské modely 1/18“