Modely 1:50
Modely 1:50
Co modely v měřítku 1:50? Já jich moc nemám ale každý jsme nějak začínal
(nefunkční link odstraněn adminem)
(nefunkční link odstraněn adminem)
Re: Moc malé?
Já vím nejsou to žadní obři ale propracovaní slušné a věrné.Záleží na výrobci ale to je asi u všech modelů podobné. Až bude trochu času nafotím další modely.
Re: Modely 1:50
zase je pravda že u kamionů to pak je moc velké, dělám teď plastikový 1/24 a je to obr
Sbírka modelů Citroën
Tak těch tu taky pár mám ale slepený jen tak z krabičky barevný doplnky štetcem takže jen pro mne
-
Ja zas ľutujem, že sa tie kamióny nevyrábajú všetky v 1:43. Neviem, ale 1:50 mi akosi nesedí. Nie celkom rozumiem, prečo sa výrobcovia rozhodli pre túto mierku, keďže v 1:43 tie náklaďáky ešte nie sú tak obrovské a rozdiel v mierke tiež nie je až tak veľký.
Je to tak kvůli modelům stavebnich strojů. Protože víc jak 2/3 výroců v tomto segmentu dělá obojí. Jak trucky tak stavební stroje. A představa těžebního dumperu třeba CAT 793D v 1:43 už je tak 5kg kovu
Samozřejmě je to věcí názoru a hlavně toho co se komu líbí bo ne. V Holandsku a Německu je to ale poměrně rozšířené.
Samozřejmě je to věcí názoru a hlavně toho co se komu líbí bo ne. V Holandsku a Německu je to ale poměrně rozšířené.
-
Jasné, vidím to na Ebay. Sem - tam si nejaký ten nákladiačik kúpim a keď hľadám niečo konkrétne, mám s tým problém, lebo väčšina je práve v tej mierke 1:50, ktorá sa zas mne absolútne nehodí k ostatným modelom. Ale musím uznať, že také modely Corgi čo som pozeral sú celkom pekné.
Naposledy upravil(a) bagry dne 05 kvě 2009, 19:00, celkem upraveno 2 x.
Sbírka modelů Citroën