Modely TATRA 1:43

Odpovědět
koprfilmtatra

Modely TATRA 1:43

Příspěvek od koprfilmtatra »

Dovolím si touto formou nabídnout modely nákladních automobilů TATRA, které se vyrábějí v Bělorusku. Těchto modelů v ČR moc není a sehnat je je nadlidský úkol. Kontaktoval jsem tedy přímo výrobce a několik těchto modelů do ČR nechám dovést. Kdo by měl zájem, ozvěte se na mail: T138@seznam.cz. Jedná se o malosériovou, zákázkovou výrobu modelů z resinu v měřítku 1:43.

Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek
Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek
Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek
Naposledy upravil(a) koprfilmtatra dne 11 říj 2011, 19:11, celkem upraveno 1 x.

hurvajs
Kontaktovat uživatele:

Re: Modely TATRA 1:43 resin

Příspěvek od hurvajs »

Tatry jsou to parádní,ale myslím,že pro většinu bohužel cenově nedostupné :(

Barťák

Příspěvek od Barťák »

tyhle modely jsem našel na googlu ale netušil jsem,jak se k nim dostat.Jsou opravdu pěkné ale taky pěkně drahé.Budou k dostání i později? ;)

koprfilmtatra

modely se vyrábějí na zakázku až po objednání v petrohradu. nyní chystám do konce týdne objednávku, jelikož je zájemců více, je jak lepší cena za jeden model, tak se i rozdělí poštovné. později lze model také objednat, ale rozhodně to není jednoduché takový kontrakt domluvit. v případě zájmu doporučuji okamžitou objednávku.

BaRT
Site Admin

Příspěvek od BaRT »

Fakt super model.
Sbírka modelů Citroën

FKS

Příspěvek od FKS »

Jsou to pěkný modely, na internetu jsem je mlsně prohlížel už před časem. Zvlášť ta T111 a T813 8x8 Kolos jsou pěkný. T138 a 148 samozřejmě taky. Nejradši bych je koupil všechny, ale vzhledem k ceně asi odolám:-( No, možná se dočkáme tý T148 za 99 Kč od Atlasu, jak se diskutovalo na jiném vlákně, ale tomu moc nevěřím. Škoda, že to nenabízí jako stavebnice jako třeba autobusy z vlákna o autobusech na tomto fóru, cena by mohla být poloviční a člověk by měl ještě radost, že si to sám udělal. Možná by se koprfilmtatra mohl výrobce zeptat, zdali by to neprodali i nesestavené, to by pak určitě koupilo víc lidí...

T603

Příspěvek od T603 »

To je perfektní nápad, já si ji teď také nemůžu dovolit, leda že by si ji cela rodina přála pod stromeček a já by jí měl pak ve vitrýně :lol: :lol: :lol: . Já už jsem si totiž docela drahého ježíška obědnal a to Tatru 607-2 od Fara na to že nevlastním autodráhu.

koprfilmtatra

na stavebnici se ptalo už více lidí, ptal jsem se výrobce a říkal, že by to možná šlo, že se ještě musí domluvit...kdo by tedy měl eventuálně zájem o stavebnici, pište

FKS

Příspěvek od FKS »

koprfilmtatra píše:na stavebnici se ptalo už více lidí, ptal jsem se výrobce a říkal, že by to možná šlo, že se ještě musí domluvit...kdo by tedy měl eventuálně zájem o stavebnici, pište
Záleží samozřejmě na tom, co by za stavebnice požadovali. Takže ideální by bylo to u nich zjistit a dát to sem na fórum, aby se lidi mohli závazně přihlásit, mě by to taky hodně zajímalo.

koprfilmtatra

tak psali mi, a mohou to poslat i jako stavebnici, ale za stejnou cenu jako složený model...já už mám dostatek objednávek, zítra poslední den, kdy se ještě mohou objednat....pak to jde do výroby.

Odpovědět

Zpět na „Sběratelské modely 1/43“