IXO - Tatra
IXO - Tatra
This 1950 Tatra 600 Tatraplan in scale 1:43 is announced by IXO and will be available in Winter 2020/2021.
Sbírka modelů Citroën
Re: IXO - Tatra
Po té půjdu jak po uzeném.
Trošičku škoda (pro mě), že je zase černá.

Trošičku škoda (pro mě), že je zase černá.
Už se tesim. Je pravda, že černá být nemusela, ale sluší ji 

Měla by být pod kódem CLC348N.
Že by N znamenalo Noire a budou ještě další písmenka?
V tom případě bych možná vzal i dvě barvy.
Že by N znamenalo Noire a budou ještě další písmenka?
V tom případě bych možná vzal i dvě barvy.
Kód N mají teď téměř všechny aktuální CLC, tak to označení barvy nebude. Ovšem, co to znamená, to mi dost vrtá hlavou 
Jinak by se mi Tatra 600 nejvíc líbila v nějaké odrude stříbrné. Nebo třeba vínove cervena by byla pekna. Vlastně nevím, zda je to vůbec holka. Když je Tatraplan, tak spíš kluk. Vždycky jsem si myslel, že to jméno má podle křídla něco společného s letectvim, ale prý je to podle plánu obnovy hospodarstvi. Komunistické plánování nemám v maliku, ale vím, že byla nějaká dvouletka a potom petiletky. Podobně plánuji v IXU...

Jinak by se mi Tatra 600 nejvíc líbila v nějaké odrude stříbrné. Nebo třeba vínove cervena by byla pekna. Vlastně nevím, zda je to vůbec holka. Když je Tatraplan, tak spíš kluk. Vždycky jsem si myslel, že to jméno má podle křídla něco společného s letectvim, ale prý je to podle plánu obnovy hospodarstvi. Komunistické plánování nemám v maliku, ale vím, že byla nějaká dvouletka a potom petiletky. Podobně plánuji v IXU...

-
Sportovní terminologií - forma by tu byla.
Ale jak tak na toho stříbrňáka koukám, tak až na ten lak (aspoň já osobně tam mám bohužel defetky a to jsem ho koupil před dvěma roky sice na Aukru, ale zataveného v blistru - cenově ovšem dobré - jen 263 Kč) mi přijde pěkně vyveden a moc nešizen.
Ale jak tak na toho stříbrňáka koukám, tak až na ten lak (aspoň já osobně tam mám bohužel defetky a to jsem ho koupil před dvěma roky sice na Aukru, ale zataveného v blistru - cenově ovšem dobré - jen 263 Kč) mi přijde pěkně vyveden a moc nešizen.
Škoda, že nevidím interiér. Na první pohled nevidím rozdíl mezi Ixo a kultovkou?
Na T600 IXO sa už teším - pribudne k mojim dterajším šiestim :
DA1:
DA2:
DA3:
WB:
NEO:
MAC:
Stěrače jsou jiné, také jsou jinak orientované.
Místo SPZ je logo Tatraplan.
Dál uvidíme.
-