Kaleidoskop slavných vozů Škoda
Kaleidoskop slavných vozů Škoda
nová série:
odkaz:
https://www.deagostini.com/cz/produkty/ ... 608000000/
stánek, nebo předplatné s bonusem (80 čísel)
odkaz:
https://www.deagostini.com/cz/produkty/ ... 608000000/
stánek, nebo předplatné s bonusem (80 čísel)
Sbírka modelů Citroën
Re: Kaleidoskop slavných vozů Škoda
Jsem zvědav kolik tam těch škodovek bude.
Když kaleidoskop slavných vozů Škoda, tak snad v kolekci budou jen škodovky. Pořád je dost vozů na výběr. Já si kolekci objednám, i když už mám vše od Abrexu, Norevu a I-scale. Ale ten Spartak, Oktávka a 1000 MBG mne dostaly.
No, minimálne 17 - 11 z kultoviek (12 ak počítam 2 skoro rovnaké 120-tky) + 6 týchto nových, čo najú na oboch obrázkoch - viď viewtopic.php?p=56453#p56453 je jasných. No a počítam, že budú aj nejaké ďalšie nové, ale otázka je koľko variánt od jednotlivých modelov bude (viď š120 a 2 varianty jedného modelu v kultovkách). No vzhľadom k tomu, že varianty 5 modelov sú v ponuke Premium, tak snáď ich v obyčajnej sérii nebude veľa, a tým pádom bude viac rozdielnych modelov. Dúfam, že ste pochopili ako to myslím
Škoda 1:43 a 1:18, Tatra 1:43, rally 1:43 + srdcovky 1:čokoľvek
Na jedné fotce je 1202 Stejšn a 1203 valník s plachtou
Mates : kde je ten valník? Bol by super, ale zatiaľ iba zbožné prianie.
A ani vo videu nie je. Tam je ale aj Felicia s HardTopom
A ani vo videu nie je. Tam je ale aj Felicia s HardTopom
Aha, a dokonca TAZka, tak to je super, už sa na ňu teším.
Pre tých čo nemajú FB:
Pre tých čo nemajú FB:
Zdravím Vás
Tak na túto kolekciu sa veľmi teším. Dúfam, že si ju budem môcť objednať aj na Slovensku, teda dúfam, že ju budu vydávať aj u nás. Prosím nemáte niekto informáciu o tom? Som zvedavý či a koľko modelov bude prevzatých od iných výrobcov alebo bude cela kolekcia výlučne od IXA/ deagostini/.
Tak na túto kolekciu sa veľmi teším. Dúfam, že si ju budem môcť objednať aj na Slovensku, teda dúfam, že ju budu vydávať aj u nás. Prosím nemáte niekto informáciu o tom? Som zvedavý či a koľko modelov bude prevzatých od iných výrobcov alebo bude cela kolekcia výlučne od IXA/ deagostini/.
Na Slovensku podľa vyjadrení samotného DeA ČR s touto kolekciou nerátajú a objednať samozrejme nepôjde - ani z ČR (do SR) a aj keby ju začali vydávať v SR tak na Slovensku sa od DeA nedá ani teraz nič objednať - iba sa dohodnúť s trafikantom/kou a dúfať, že čísla budú do stánku chodiť. Žiaľ.
Čo sa týka jednotlivých modelov, tak dosť vyobrazení je iba ilustračných (od iných výrobcov), lebo tieto modely ešte neboli vyrobené samotným DeA / IXOm . Popravde som sám zvedavý na tie Spoje, či budú mať naozaj zaslepené zadné okná, no to uvidím až s 19. zásielkou, ak to teda nezruším ešte predtým, podľa toho ako budú jednotlivé modely vyzerať.
Čo sa týka jednotlivých modelov, tak dosť vyobrazení je iba ilustračných (od iných výrobcov), lebo tieto modely ešte neboli vyrobené samotným DeA / IXOm . Popravde som sám zvedavý na tie Spoje, či budú mať naozaj zaslepené zadné okná, no to uvidím až s 19. zásielkou, ak to teda nezruším ešte predtým, podľa toho ako budú jednotlivé modely vyzerať.