Škoda 130 RS Typ 739 (ÚVMV) Motorsport 1981

Odpovědět
Tatra4ever

Škoda 130 RS Typ 739 (ÚVMV) Motorsport 1981

Příspěvek od Tatra4ever »

Na modely-auticka.cz už mají Škoda 130 RS Typ 739 (ÚVMV) Motorsport 1981 od AutoCultu.
Obrázek
http://www.modely-auticka.cz/cs/autocul ... -1981.html

Dali.B
Kontaktovat uživatele:

Re: Škoda 130 RS Typ 739 (ÚVMV) Motorsport 1981

Příspěvek od Dali.B »

Myslím, že Tvé příspěvky za poslední celkem dlouhou dobu by si zasloužily samostatnou sekci s názvem - REKLAMA na eshop modely-autíčka. ;)

EasyDaviD

Příspěvek od EasyDaviD »

:D ono nie za celkom dlhú dobu, ale všetky ;) A najvtipnejšie je, že najlacnejšie som našiel na ... Každý vie že je to len reklama, tak to netreba takto schovávať.
Ale príspevky mi ako také nevadia (ak teda nebudú v takej intenzite ako ich dáva na FB), vadí mi iba to znenie, že sa tvári ako by s tým obchodom nemal nič spoločné ;)
Škoda 1:43 a 1:18, Tatra 1:43, rally 1:43 + srdcovky 1:čokoľvek

EasyDaviD

Příspěvek od EasyDaviD »

Dnes mi tento model dorazil a musím povedať, že som trochu sklamaný (aj keď som to očakával). To, že nesedia rozmery a rozloženie polepov bolo vidieť už z reálnych fotiek modelu, aj keď prototyp na tom bol v tomto ohľade lepšie (čo už, nie vždy vedú zmeny k lepšiemu). Čo musím modelu naozaj vytknúť je "zasklenie" predných reflektorov (je to resin, a tak ako u všetých resinov sú tvarované fólie proste obrovský problém). Ďalej je škoda, že smerovky nie sú tak ako majú byť - oranžové. A úplne ma dostali zadné svetlá. Nie sú až také hrozné ako na živých fotkách, ale podľa čoho ich robili proste nechápem, podľa skutočnej predlohy určite nie. Inak na zadnom čele tem polep podľa predlohy tiež rozhodne nie je. Čelné sklo s tým namaľovaným strieborným rámom tiež pôsobí divne (nj, resiny a fólie :( ). Celkovo je spracovanie také odfláknutejšie napr. oproti Š 935. Jo, a zmenili rozmer krabičky, takže Š 935, Vinnetou a túto na seba nepostavíte (je o dosť dlhšia), škoda.
Ale celkovo som rád, že tento model spravili :) (narozdiel od Škody 532, ktorá má parádne spracovanie, no absolútne nesedia rozmery, takže som ju žiaľ ani nebral)

Dali.B
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dali.B »

EasyDaviD píše:
25 říj 2019, 18:14
Čo musím modelu naozaj vytknúť je "zasklenie" predných reflektorov (je to resin, a tak ako u všetých resinov sú tvarované fólie proste obrovský problém). Čelné sklo s tým namaľovaným strieborným rámom tiež pôsobí divne (nj, resiny a fólie :( ).
No jo, to je právě důvod, proč jsem rezignoval na sbírání resinových modelů poválečných aut, kde už jsou klenutá skla atd... A to včetně našich tatrovek a pod., i když bych je měl ve sbírce rád. :(

EasyDaviD

Příspěvek od EasyDaviD »

Máš pravdu. Ja resiny kupujem len obmedzene, práve kvôli tomu zaskleniu. Ale sú modely, ktoré aj napriek tomu mám, aj keď teda nie všetky Škody a Tatry, ktoré doposiaľ vyšli, musím si totiž poriadne vyberať medzi tými, u ktorých mi to "len" vadí a u ktorých sakra vadí :D . No a u tejto 739-tky to bolo niekde medzi, ale povedal som si, že jej dám šancu ako to bude vyzerať naživo, a prípadne by šla do sveta. No a asi to s trochou sklamania prežijem a ostane doma :)

Odpovědět

Zpět na „Sběratelské modely 1/43“