Schuco Replica
-
Schuco Replica
Zdravim vsechny sberatele, rad bych se zeptal, zda ma nekdo zkusenosti s Schuco Replica, jedna se o stare modylky na kliček, jsou celo-plechove a různe druhy - formulky, stare mercedesi apod. Urcite delaji i neco jineho - videl jsem i hasice, ale me jde prave hlavne o tyto modylky na klicek. Daji se nekde v Cechach sehnat? Za kolik se daji koupit resp. existuje nejaky schop, kde bych se mohl porozhlednout? diky predem vsem za pripadne reakce....
Re: Schuco Replica
Pokud máš rád staré hračky tak budeš nadšen, je to vyráběné nově, ale pouze starými technologiemi.
Bral jsem z Francie pro kámoše tohle:
a je to opravdu jak ze staré školy, nechat to někde rok dva na půdě zaprášit a chytit patinu tak je to k nerozeznání
v ČR to stále dělá Kovap Náchod, mají krásné plechové hračky, hlavně ty traktory jsou udělané k dokonalosti a velmi pěkných kousků a příslušenství,
jukni sem:
http://www.kovap.cz/katalog.php
Bral jsem z Francie pro kámoše tohle:
a je to opravdu jak ze staré školy, nechat to někde rok dva na půdě zaprášit a chytit patinu tak je to k nerozeznání
v ČR to stále dělá Kovap Náchod, mají krásné plechové hračky, hlavně ty traktory jsou udělané k dokonalosti a velmi pěkných kousků a příslušenství,
jukni sem:
http://www.kovap.cz/katalog.php
Sbírka modelů Citroën
-
jojo, to je presne ono, videl jsem to na e-bay ale ceny sly nekam ke 100 EUR, tak nevim, zda to ma opravdu takovou hodnotu....kolik to stalo ve Francii?
prave se mi libi ze je to jako ze stare skoly, a ten klicek k tomu, parada, hned sem si vzpomel na zobajici kure, co sem mel jako malej kazdopadne diky za reakci a mrknu na ty stranky, diky
J.
prave se mi libi ze je to jako ze stare skoly, a ten klicek k tomu, parada, hned sem si vzpomel na zobajici kure, co sem mel jako malej kazdopadne diky za reakci a mrknu na ty stranky, diky
J.
Sbírka modelů Citroën