Aký je váš názor na nový model od firmy Make up Eidolon? Mne sa na nom akosi niečo nepozdáva... Dávam sem porovnaie so starým modelom od BBR a fotky skutočného auta.
Make Up Eidolon:
http://blog.goo.ne.jp/makeup_eidolon
BBR:
http://www.carmodel.com/bbr-models/bbr6 ... 1995/42264
eidolon:
bbr:
real:
eidolon:
bbr:
real:
eidolon:
bbr:
real:
eidolon:
bbr:
real:
eidolon:
real:
bbr:
real:
eidolon:
real:
eidolon:
Porovnanie F355 original vs modely Eidolon / BBR
Re: Porovnanie F355 original vs modely Eidolon / BBR
Zdravím
Obe sú pekné niejake veľké vady nevidím. Trochu viac sa mi ľubi eidolon, na ňom by som len pozmenil pneu dal by som širšie a trochu oblejšie typu baloňak, tie na modely sú dosť hranaté. BBR ma hrube dražkovanie a ta tmavá červená to ešte trochu zvíraznila. Inak nie je čo dodať, gratulujem k modelom sú pekné.
Obe sú pekné niejake veľké vady nevidím. Trochu viac sa mi ľubi eidolon, na ňom by som len pozmenil pneu dal by som širšie a trochu oblejšie typu baloňak, tie na modely sú dosť hranaté. BBR ma hrube dražkovanie a ta tmavá červená to ešte trochu zvíraznila. Inak nie je čo dodať, gratulujem k modelom sú pekné.
Nemám zatial žiadny z tých modelov. BBR mám iba kit a Eidolon mám predobjednaný. Na Eidolone ako spomínaš tie kolesá... Dalej tam vidím chyby na prednej maske - slabo utopené okrúhle svetlá, oblosti na blatníku mohli dotiahnuť - možno to mysleli že menej je viac ale mne sa tá BBRková predná maska zdá skutočnejšia aj ked je hrubšia. Vzadu ten minispojlerik teda ten chvostík alebo ako to nazvem, mi pripadá na Eidolone tenší než v skutočnosti. Chýbajúci znak Ferrari na boku DÚFAM doplnia.
Tak je doma model od Make Up a škoda... nedali na bok tie znaky ferrari, kolesá nie sú typu "baloňáky" a celá karoséria je akosi vysoko, teda je medzera medzi kolesom a blatníkom (možno to dám upraviť). Ináč je bezchyby a krásny. Aj predné okrúhle svetlá su nakoiec usadené správne - teda hlbšie.