Editions Atlas Collections 1:43
-
Re: Editions Atlas Collections 1:43
Prosím vás.
Ke´d posielate balík späť do atlasu ako postupujete ?
Môžem dať faktúru do balíčku, a na krabičku vypísať znovu adresu odosielatela aj príjemcu-čiže atlas. A na akú adresu to treba zaslať?
Ke´d posielate balík späť do atlasu ako postupujete ?
Môžem dať faktúru do balíčku, a na krabičku vypísať znovu adresu odosielatela aj príjemcu-čiže atlas. A na akú adresu to treba zaslať?
Zavolaj na 02-33 00 00 43 v pracovnej dobe a tam Ti povedia postup.
Dnes mi přišla AVIA A31. Je to paráda a hlavně když to rozbalite a vidíte model, který jste denně stokrát potkal, tak je to o něčem jiném.
Já jsem také už obě Avie dostal, i přes své chybičky jsou za tuto cenu dobré... Už se těším na předělávku....
Teď by mne zajímalo co bude další... 

Zdravím
Taktiež mi dnes došla avia ale nie z atlasu ale ebay-u. Model je veľmi pekný, ale trošku mrzia tie kolesa, pomiešali sa im typy Avií. Hľadal som reálnu fotku A31 N s týmito kolesami a aj som našiel ale s týmito kolesami existuje s tym rozdielom, že na zadnej naprave nie sú 4 kolesa ale len 2. Presne taku ako je model som nenašiel. Na tej mojej je uchytenie korby labilné, drži to jak pes ježa
.
(nefunkční link odstraněn adminem)
Taktiež mi dnes došla avia ale nie z atlasu ale ebay-u. Model je veľmi pekný, ale trošku mrzia tie kolesa, pomiešali sa im typy Avií. Hľadal som reálnu fotku A31 N s týmito kolesami a aj som našiel ale s týmito kolesami existuje s tym rozdielom, že na zadnej naprave nie sú 4 kolesa ale len 2. Presne taku ako je model som nenašiel. Na tej mojej je uchytenie korby labilné, drži to jak pes ježa

(nefunkční link odstraněn adminem)
Dle mne je provedení kol převzato ze Saviemu, který je v této verzi měl. Navíc Altaya (patří k Atlasu, De Agostiny, IXO...) má vydat tuším jako 80. číslo serie Nákladních vozidel vycházejích ve Španělsku úplně stejný model, jen jinak barevně provedený... 

No ten model je trochu mix mezi A31 a A21, na A31 se mi taky zdá krátká korba, ale zadní blatníky to jako A21 nemá... Kola jsou z A21 resp. asi v reálu opravdu vzali kola z modelu Saviem SG2 od IXA. Kdo má oba modely, může to zkusit porovnat. IXO se s tou věrností prostě moc nepáře. Ale celkově trochu lituju, že jsem sérii přerušil, uvidíme, za kolik budou na Aukru...
Pred chvíľou jedna "Kup teď " skončila - 603kč aj s poštou
Ja zatiaľ na svoju z eBay ešte čakám.

Škoda 1:43 a 1:18, Tatra 1:43, rally 1:43 + srdcovky 1:čokoľvek
Odebíra někdo sérii SILVER CARS, jaké jsou další modely. A v serii autobusu kolikatá vyšla Tatra 500 HB.
-
Avia taky došla, je to fakt lepší než všechny ty Granity a Horchy. Ještě tak mít Liazku
Rally 1:43, Dreamgarage 1:18