Editions Atlas Collections 1:43
Re: Editions Atlas Collections 1:43
Ta Avia i přes své chybičky vypadá dobře, už se na ní moc těším... 

-
myslíš že rusi dajú do svojej série áut v službe aviu furgon ?
-
Mala by to byť Avia na "prepravu školských obedov", teda nasjkôr asi Furgon.
Na ruském fóru píšou, že to bude furgon Avia 21F:
http://rcforum.ru/showthread.php?t=28823&page=92
http://rcforum.ru/showthread.php?t=28823&page=92
Jen by mne zajímalo zda to bude skutečně Avia (žilinské provedení) nebo opět variace na téma Saviem SG-2 nebo SG-4...
Spíše tipuju, že to bude celokovový původní furgon nebo celokovový tzv. "pražský" furgon z konce výroby než verze ze Žiliny, čili spíše půjde o upravený stávající Saviem SG2 s jinou maskou. Ale to nevadí. Model se ale asi do CZ/SK oficiálně nedostane, takže jedině ebay nebo aukro. Je to škoda, konečně někdo začne dělat naše auta a sem to nedorazí, to platí i pro A31 nebo LIAZ MTS, ty možná budou v české sérii Atlasu, ale tipuju někdy na konci a já to stejně nevydržel a kolekci přerušil.
Tak dnes mi místo Kraze dorazil Granit, vypadá moc hezky, jen mne, jak jsem již psal, zklamalo stejně jako u Horchu provedení vnitřní strany korby... 

V Atlasu jsou idioti, blbci, magoři a já nevím co všechno. Po Jelczu se mi v mém zákaznickém sektoru neobjevilo nic dalšího, a navíc mi dnes přišla upomínka, že jim dlužím částku 998kč. Tak jsem vyhrabal všechny útržky od složenek, i podací lístek za vrácený model, u které ho jsem přes celou faktutu napsal černou lihovkou "NERUŠIT ODEBÍRÁNÍ KOLEKCE" a k tomu podpis. Nicméně jsem tedy volal do Atlasu, že přesně nevím za co jim dlužím, a že mám veškeré doklady o zaplacení/vrácení modelu. Paní mi jen odpověděla, že v zákaznickém sektoru mám všechno v pořádku, že faktura je bezpředmětná a že mi kolekci zrušili po tom co jsem jim vrátil model...
Chápete to někdo?
Chápete to někdo?

Mají v tom dost hokej
, mne také přišla upomínka (serii odebírám 2x kvůli přestavbám) a když jsem jim na linku volal tak se mi paní omluvila s tím, že vše mám v pořádku, že mi brzo odešlou další model a to by mě být Kraz. No to jsem na to zvědavej..

Tak dnes mi dorazil druhý Granit....
A Kraz nikde....
Už chystám jednu složitějsí přestavbičku, včera jsem začal dělat výkresy....