Klasika
Re: Klasika
Přesně, a to je ten plech nejspíš z plastu 

No jo, máš pravdu. Dnes je vlastně z plastu i dřevo.
Ale potěšil mě Kaden, který na svou poslední reedici lesnické Tatry 815 použil skutečné dřevěné klacky, které zřejmě zaměstnanci nasbírali v lese. Já mám lesníka ještě staršího a klády mám vyrobené z resinu, kamarád ho kupoval teď nedávno a má už opravdové dřevo, ještě navíc stažené popruhama, aby ty opravdové klacíky držely pohromadě. Tohle by asi žádného jiného výrobce ve světě nenapadlo, Kaden je prostě NÁŠ!!! Tak na transportéra trub trubky z Hornbachu a na lesníka klacky z lesa. Jen doufám, že se v tom nezačne líhnout kůrovec.

Ale potěšil mě Kaden, který na svou poslední reedici lesnické Tatry 815 použil skutečné dřevěné klacky, které zřejmě zaměstnanci nasbírali v lese. Já mám lesníka ještě staršího a klády mám vyrobené z resinu, kamarád ho kupoval teď nedávno a má už opravdové dřevo, ještě navíc stažené popruhama, aby ty opravdové klacíky držely pohromadě. Tohle by asi žádného jiného výrobce ve světě nenapadlo, Kaden je prostě NÁŠ!!! Tak na transportéra trub trubky z Hornbachu a na lesníka klacky z lesa. Jen doufám, že se v tom nezačne líhnout kůrovec.

Na kovovém by si vylamal zuby 

Nostalgie, ale celkem pěkná. Delahaye 145 Chapron 1946, Dinky DY 14:
Veletrh nebude, ale možná je to fuk. Koukám na stránky Matrix. Z patnácti představených novinek není nic z předválečné klasiky. Tak desna situace ještě nebyla a bohužel je to nakažlivé. Pravda, něco má třeba Esval, ale taky se zvolna přesouvá do poválečné produkce 

Koukám na novinky. Žádné překvapko, ale nechápu, jak se muže prodat to obludne množství variant Porsche 911
. Muže mi to někdo vysvětlit?
Ten by se mi líbil, ale zase obvyklý problém: cena a materiál
Ilario. Na to abych měl speciální vitrínu jen na tento model, nejlépe na to ještě mít speciální klimatizovanou místnost bez oken