Klasika

Odpovědět
H+H+

Re: Klasika

Příspěvek od H+H+ »

Na MCW je sleva 40% na modýlky Brooklin 8-)

H+H+

Příspěvek od H+H+ »

Koukám na novinky Matrix. Bohužel 60. leta. Z predvalecnych nic. Resinove modýlky nesbiram, ale děsí mě ten všeobecný trend :roll:

Dali.B
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dali.B »

No, kdybych já ještě sbíral, tak jsem celkem rád za každé období vydechnutí, neboť poslední dobou toho bylo od Matrixu celkem dost a nyní ještě k tomu AutoCult přišel také se zajímavými kusy. A taková hasičská Tatra 70 za 3,5 tisíce, no to vážně nevím, jak bych to utáhnul. :)
Nevím jsestli víš, ale kdyby Tě to oslovilo, tak na CK mají teď za super ceny několik klasických Renaultů od Norevu. Takže samozřejmě kov a ty by se Ti mohly hodit k CLC a MUS. Například :
https://ck-modelcars.de/en/norev-1-43-r ... 5/p-70205/

H+H+

Příspěvek od H+H+ »

Díky! Mrknu na ne :)

H+H+

Příspěvek od H+H+ »

Koukám na novinky Matrix a je mi z toho smutno. Žádná předválečna klasika, ale hlavně 60-70. leta. Jasně, taky něco z padesátých, ale stejně je trend jasný. Stejně je na tom Esval. Kromě nepritazliveho Adleru je taky všechno poválečné. Ach jo. Možná někdo namitne, že resin nesbiram a zbytečně fnukam, což je pravda, ale je jasné, kam svět modylku směřuje. V kovu je to úplně stejně. Možná ještě horší. Už chybí jenom invaze závodních tahacu :roll:

Dali.B
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dali.B »

Když ony ty předválečné klasiky jsou prostě nejnáročnější na výrobu, ať resin nebo kov. Jak jsem přestal sbírat ty resiny, tak už mě to netrápí. ;)
I když Matrix má teď překrásné Duesenbergy v osmnáctině.

H+H+

Příspěvek od H+H+ »

Chápu, ale pak je divné, proč naposled vydané modýlky v kolekci IXO Museum byly naopak levnější. To fakt nemá logiku, ale přiznávám, že nejsem Portugalec ani Cinan :D .

Ale teď vážně. Klidně bych si za pokračování priplatil na obvyklou cenu. Hlavně, aby už něco bylo. Bude vůbec veletrh v Norimberku :?:

marklukes

Příspěvek od marklukes »

Píšou, že jo. Začátkem února.
https://www.spielwarenmesse.de/

H+H+

Příspěvek od H+H+ »

Tak to je super :!: Snad to vyjde. IXO je v seznamu vystavovatelů (hala H7, stánek A-57) 8-)

Dali.B
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dali.B »

Jen mě napadlo takové srovnání vývoje automobilů.
Umělecké dílo versus kus vystřiženého plechu.
Kam to spěje .... :lol:
-
znak-na-kapote.jpeg
novy-znak-kia.jpg
novy-znak-kia.jpg (113.44 KiB) Zobrazeno 193 x

Odpovědět

Zpět na „Sběratelské modely 1/43“