Abrex - nové modely
-
Re: Abrex - nové modely
(nefunkční link odstraněn adminem)
Tady je a je tam i verze HZS. Jinak mi chybí klasická červená
Tady je a je tam i verze HZS. Jinak mi chybí klasická červená
Rally 1:43, Dreamgarage 1:18
Tak jsem si byl včera koupit Felicii Pick-up HZS. Když pominu pár drobných chyb a tu cenu, tak myslím, že se jim ten model docela povedl. Do konce roku má být i v provedení Policie. Taky bude pár přelepů součastných modelů. Š 110R, 130RS, 1201 a RS 2000 by měly být v první půlce příštího roku. 

Podle mne ještě obě Octavie-ty budou mít určitě přednost před dalšími podle hesla ( kdo platí ten rozhoduje)
-
-
No zbohom...

-
Potěš kokos teda, hovadiny vyrábět, to by jim šlo. Ale nějaké skutečné modely, to prostě nejsou schopný vyrobit
Rally 1:43, Dreamgarage 1:18
něco podobného jsem viděl i u jiných výrobců modelů-vše stříbrné
U mě je taky jeden,sice není úplně stříbrný,ale je Chrome

Jo, aby udlělali opravu 110L s bílou SPZ, to ne. Na to nemají kapacitu ...

- hurvajs
- Kontaktovat uživatele:
Kdo má od Abrexu modrou Fabii II RS doporučoval bych zkontrolovat zda má stále puvodní barvu. Dle lidí na fejsbuku tomu tak není
Abrex to nedovede taky vysvětlit,ale nabízí aspon výměnu modelu
cituji........."""Dobrý den, řeším docela záhadu. Zhruba před rokem jsem si zakoupil model Fabia II RS v modré metalíze. Při dnešním pohledu na model jsem zjistil, že modrá barva se nějakou záhadou proměnila ve fialovou, což absolutně nechápu, protože model je v plastové krabičce a skoro rok na stejném místě ve vitrině, kde na něj nesvítí žádné umělé světlo."""

cituji........."""Dobrý den, řeším docela záhadu. Zhruba před rokem jsem si zakoupil model Fabia II RS v modré metalíze. Při dnešním pohledu na model jsem zjistil, že modrá barva se nějakou záhadou proměnila ve fialovou, což absolutně nechápu, protože model je v plastové krabičce a skoro rok na stejném místě ve vitrině, kde na něj nesvítí žádné umělé světlo."""