Abrex - nové modely
Re: Abrex - nové modely
Tak ty prý letos nebudou.Na fb je napsáno,že z nových forem bude pouze Rapid cca v půlce listopadu a Felicia Pick-up v prosinci.Déle by pak měly vyjít nějaké limited edition ze stávajících modelů,tak že asi Favorit VB .
Zrovna na tyto dva modely a Rapida se těším nejvíce. Docela škoda:-(
Od dneška je v prodeji Rapid v 1:43 ve 12ti barvách
...a už ho mám doma
Škoda Rapid 1:43 Abrex Denim blue color

Kvalita spracovania opäť pokuľháva, no veď sa pozrite sami...

Napasovanie masky by mohlo byť trochu lepšie, v nárazníku som čakal aspoň náznak mriežky...

Fólia pod priesvitným plastom je trochu pokrčená a od lepidla, pravé svetlo vyzerá lepšie. Kedysi s týmto systémom problém nemali...

Opäť širšie osky kolies...

Interiér, už boli aj lepšie...
Ale tak celkovo je to pekný model. Najviac to kazia snáď len tie široké osky kolies. Moje hodnotenie: 7,5/10
Prajem šťastnú ruku pri kúpe. Treba všetko skontrolovať.

Škoda Rapid 1:43 Abrex Denim blue color

Kvalita spracovania opäť pokuľháva, no veď sa pozrite sami...

Napasovanie masky by mohlo byť trochu lepšie, v nárazníku som čakal aspoň náznak mriežky...

Fólia pod priesvitným plastom je trochu pokrčená a od lepidla, pravé svetlo vyzerá lepšie. Kedysi s týmto systémom problém nemali...

Opäť širšie osky kolies...

Interiér, už boli aj lepšie...
Ale tak celkovo je to pekný model. Najviac to kazia snáď len tie široké osky kolies. Moje hodnotenie: 7,5/10
Prajem šťastnú ruku pri kúpe. Treba všetko skontrolovať.

Tak toto je sila, obávam sa že aj milovaná erka a sedan budú mať podobnú kvalitu...
Abrex psal na facebooku, že bude mít nové policejní auto ješte před vánoci a avizovaný favorit to není.Tak si myslím že to bude policejní felície, protože píšou že to má být z období po rozdělení republiky.
Osobně si myslím,že to bude felicia Pick-up .
Bylo by to milé nečekané překvapení, snad ale udělají verzi s majáky.Existovala i verze bez majáku a ta není tak zajímavá.
Další možnost je nějaké auto městské policie, ale to si myslím že by nebylo tak zajímavé pro mnohé sběratele.
Další možnost je nějaké auto městské policie, ale to si myslím že by nebylo tak zajímavé pro mnohé sběratele.
Tak dneska psali na facebooku, že by to měla být verze státní policie,tak jsem zvědav.
Abrex spustil prodej Felice Pickup v 9 barvách, cena 389 Kč v jejich e-shopu. Čili proti standardní Felicii zdražili.