Nejspíš se nikdo na dělení nenajde, tak možná koupím celou sadu a holky budou taky bydlet v krabičce. Mládež si bude doma myslet, že už jsem totálně senilní
Spark
Re: Spark
V druhej polovici 80-tych rokov jazdil po Bratislave takýto zelený X1/9. Mal miesto predného znaku Fiat nálepku Ferrari a všetci kamaráti mi hovorili, že videli tu zelené Ferrari. Ako jednoducho fiatík svojim atraktívno-športovým dizajnom balamutil Bratislavu.

Re: Spark
A ešte zopár foto starších modelov.
S ohľadom na zaujímavé dnešné stanovisko vo foldri veľkých mierok, môžem za mňa povedať, že moje niekoľko desaťročné zbieranie modelov a záujem o automobilizmus od mojích ranných rokov ma neustále baví a teší. Sadnúť si do kresla pred vystavené kusy, alebo popreberať archív v krabiciach je balada na dušu. Verím, že mi tento koníček pomohol aj v ťažších chvíľach, ktoré sa vždy nejako objavili. Nedá sa jednoducho zbaviť niečoho, čím žiješ väčšinu života. Viem, že dôjde čas, keď to bude s ním ťažšie a ťažšie, no to už asi bude riešiť niekdo iný a že ubehne zatiaľ véééééľa rokov.
Takže foto:
Neo - AC 428 Frua
Bizarre - Lancia ECV2
a partia závodných BMW
S ohľadom na zaujímavé dnešné stanovisko vo foldri veľkých mierok, môžem za mňa povedať, že moje niekoľko desaťročné zbieranie modelov a záujem o automobilizmus od mojích ranných rokov ma neustále baví a teší. Sadnúť si do kresla pred vystavené kusy, alebo popreberať archív v krabiciach je balada na dušu. Verím, že mi tento koníček pomohol aj v ťažších chvíľach, ktoré sa vždy nejako objavili. Nedá sa jednoducho zbaviť niečoho, čím žiješ väčšinu života. Viem, že dôjde čas, keď to bude s ním ťažšie a ťažšie, no to už asi bude riešiť niekdo iný a že ubehne zatiaľ véééééľa rokov.

Takže foto:
Neo - AC 428 Frua
Bizarre - Lancia ECV2
a partia závodných BMW