IXO Museum
Re: IXO Museum
Bez zaváhání MUS, protože kolekci RAC nesbiram. Taky je v provedení Monte Carlo z nějakého záhadného důvodu za jinou cenu 

No vidíš, to je fakt, ještě je tam jako bonus cedulka Rallye Monte Carlo, ale zase ušetří za beloboke pneumatiky 

Jinak jsem udělal objev, že i Čína je pro IXO draha. Aktuální modýlky jsou made in Bangladesh 

No uvidime co kvalita. Na druhou stranu IXO je snad jedina firma, ktera za 11 let, co sbiram modely, nezdrazila.
Taky mám už od IXA něco z Bangladéše (náklaďák, autobus) a kvalita myslím je úplně stejná jako dříve.
Tak to snad bude fajn. Diky 

Na stránkách IXO jsem zaznamenal přímo tsunami nových modelů. Zadny nový kousek kolekce Museum tam sice není, ale začínám věřit, že opravdu vznikne Collector Guide 2019 part 2
.
Je vidět, že výroba v Bangladéši jede fakt fofrem. Jinak jsem dodatečně zjistil, že i aktuální modýlky Museum jsou zhotovené taky tam a kvalita je v pohodě. Zřejmě mají místní slečny na montáž šikovné prstiky

Je vidět, že výroba v Bangladéši jede fakt fofrem. Jinak jsem dodatečně zjistil, že i aktuální modýlky Museum jsou zhotovené taky tam a kvalita je v pohodě. Zřejmě mají místní slečny na montáž šikovné prstiky

Jsem ve focení poněkud ve skluzu. Konečně se dočkal CLC 288 Jaguar Mark 1 1957:

Museum to sice není, ale myslím, že mu to slusi 
Sluší mu to moc, mě se právě líbí i tyhlety šikmé podstavce.